24 Ekim 2024 Perşembe

2 futbolcuyla yollar ayrıldı

2 futbolcuyla yollar ayrıldı

Isparta

TFF 2. Lig’te yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Isparta 32 Spor, 2023-2024 sezonunda takım kadrosunda yer alan 2 oyuncuyla yolların ayrıldığını duyurdu.

Isparta 32 Spor’da mevcut başkan Gültekin Özdemir’in yeniden başkan seçilmesinin ardından yeni dönem için transfer çalışmaları başladı. Teknik Direktör Fuat Buruk ile anlaşılmasının ardından bu kez transfer süreci hızlandı. Bir yandan transfer süreci devam ederken mevcut kadrodan da futbolcula ile yollar ayrılıyor.

Isparta 32 Spor yeni dönemde Samet Karakoç ve Mehmet Küçükdurmuş ile yolların ayrıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada ise; “Mehmet Küçükdurmuş ve Samet Karakoç’a takımımıza verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mert

10 Temmuz 2024 Çarşamba 18:19

Ömer Çiçek ankara polatlıyla anlaştı...

Rasim.

10 Temmuz 2024 Çarşamba 13:50

Bu sene geçen sezona göre grup çok daha zor iyi futbolcu gönderiyorsan yerine daha iyisini almalısın geçen seneden kalan futbolcuların çoğu vasat futbolcu bunlarla devam edilirse yerimiz üçünçü lig.. yönetimdeki listede çalışacak maddi manevi destek verecek kişi yok bu sene işimiz çok zor.

fanatik

10 Temmuz 2024 Çarşamba 11:00

eğer bu önemli oyuncuları satıyorsan yerine daha iyilerini koyamazsan siz başarısız bir yönetimsiniz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR