Isparta’da yaşayan 16 yaşındaki Görkem Efe Şengün, nadir görülen Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastalığıyla 15 yıldır mücadele ediyor.
Emekli bir polis babanın ve hemşire bir annenin ilk çocuğu olan Görkem, henüz 1 yaşındayken bu ilerleyici kas hastalığı teşhisi konuldu.
Görkem, 3 yaşından bu yana düzenli olarak yoğun fizik tedavi görüyor. Hayata tutunabilmesi için tek umudu ise maliyeti oldukça yüksek olan ELEVIDYS Gen Tedavisi.
Ailesi ve sevdikleri, bu tedaviye ulaşabilmek için toplumun yardımını bekliyor.
Isparta Valiliği’nin resmi izniyle (32.2004.2537) başlatılan yardım kampanyası, Görkem’in hayallerine ulaşabilmesi için bir fırsat sunuyor.
Görkem, destek çağrısını şu sözlerle dile getiriyor:
“Lütfen çare varken çaresiz bırakmayın. Hayata tutunmam için yardım edin.”
Destek olmak ve Görkem’in mücadelesine ortak olmak için bilgilerinizi güncel kampanya detaylarına göre paylaşabilirsiniz.
Mustan DEMİRKOL
26 Aralık 2024 Perşembe 00:38Ortalama ne kadar bir ücret toplanması gerektiği yazılsa da ona göre Isparta da toplu bir seferberlik ićinde yardım toplanabilse.İlçe ilçe köy köy bunun ayıbı yok hatta bu iki üç hafta tüm camilerimizde okullardan sivil toplum kuruluşlarından gerçekleşebilir.Bir insanın hayatına dokunabilmek gerçekte güzel sey
erdal
25 Aralık 2024 Çarşamba 15:33Rabbim tez zamanda şifa nasip eyler,ailesine bağışlar inşallah
Mehmet
25 Aralık 2024 Çarşamba 14:00Öğrencimiz inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
vatandaş
25 Aralık 2024 Çarşamba 13:46Allah yardimciniz olsun, acil sifalar nasip eylesin minik yavrumuza insallah.