08 Eylül 2016 Perşembe 10:59
Isparta
Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi İlçe Halkına Müjdeyi Sosyal Medyadan verdi, Ünverdi ''Belediyemiz ait ulutepe restorant Uluborlu Belediyesi sosyal tesislerine,çevresi rehabilite edilerek piknik alanına çevrilmiş bugünden itiberen halkımızın hizmetine açılmıştır..'' dedi.




Ünverdi'nin Bu Müjdeli Haberine eklediği kareler ise adeta Film sahnelerindeki gibiydi..






Vatan daş
08 Eylül 2016 Perşembe 13:09Böyle yerlere insan(!) Sokmamak lazım yoksa mahfederler.
Q7
08 Eylül 2016 Perşembe 12:11Şükür Uluborlu'nunda bi piknik alanı oldu...
.
08 Eylül 2016 Perşembe 11:34Çok iyi olmuş da başkan çıkta bi esnafının kapısını çal bi sıkıntısı bi derdi varmı sor yoksa gitmeye yüzün mü yok.
Objektif
08 Eylül 2016 Perşembe 11:33Uluborluluların gelen misafirlerini ****ürebileceği güzel bir yer, inşallah güzel günlerde kullanılır. Sayın Ünverdi oradaki kullanılmadığı için paslanmış olan Su şişeleme tesisinide görüp hatırladıysa ne mutlu. Gerçi son zamanlarda aklında bir İmar değişikliği ve akabinde Kentsel dönüşüm ile Uluborlu çarşısında ciddi bir değişiklik yapacak halkı 20 yıl borçlandıracak bir proje peşinde. Kendisine tekrar söylüyorum mülk sahipleri istemiyor. Yeni spor tesiside yakışmış bizi hiç şaşırtmadın.