30 Nisan 2024 Salı

Sav’a 100 konutluk TOKİ konut projesi

Sav’a 100 konutluk TOKİ konut projesi

Isparta

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, TOKİ vasıtasıyla Kasabaya yapımı planlanan 100 konutluk toplu konut projesi için talepleri almaya başladıklarını açıkladı.

Sav Kasabası’nın AK Partili başarılı ve çalışkan Belediye Başkanı Şakir İpekçi şimdi de beldeye TOKİ konutları kazandırmak için kolları sıvadı.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı ziyareti sırasında beldeye yapılan hizmetler konusunda çok önemli açıklamalarda bulunan Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, “Kasabamıza yapmayı planladığımız 100 konutluk toplu konut projesi için TOKİ ile görüşmelerimiz olumlu sonuç verdi. Belediyemize ait 10.800 m2 lik alana yapacağımız TOKİ toplu konutları için talep alımlarına da başlamış bulunmaktayız. Vatandaşlarımız Belediyemize başvurarak toplu konut konusundaki taleplerini iletebiliyorlar. Bu yıl içerisinde bu projeye start vermek istiyoruz. Bu proje ile Kasabamızda oturan dar gelirli enaz 100 ailemizi konut sahibi yapmak istiyoruz” dedi.

SAV’DA HİZMETLER BİTMEK BİLMEZ

Sav Kasabası Belediye Başkanı Şakir İpekçi, kasabada bu zamana kadar yaklaşık 30 km yol açtıklarını  ifade ederek, “Kasabamıza yeni sağlık ocağı yapılıyor.  Kasaba içerisinde 3 yeni park yaptık, okullarda da 3 yeni park daha yapıyoruz. Kasabamızda ikamet etmekte olan 20 yaşlı vatandaşımıza her gün sıcak yemek götürüyoruz. Okullara önemli destek ve katkılarda bulunuyoruz. Parklarımızı  lavanta ile donatıyoruz.

Kasabamıza Spor Toto Teşkilatı desteği ile halı saha yaptırdık, camilerin lavabolarını yeniledik” dedi.

Sav Spor’u da şahlandırdıklarını kaydeden İpekçi, sözkonusu spor kulübüne belediye olarak gerekli desteği sağladıklarını sözlerine ekledi.

KASABAYA HİZMETLERİN GELMESİNDE SÜREYYA BAŞKANIMIZIN BÜYÜK KATKI VE DESTEKLERİNİ GÖRÜYORUZ

Bu arada Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, Kasabaya Doğalgaz, TOKİ başta olmak üzere diğer hizmetlerin gelmesinde başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkan Vekili ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç olmak üzere AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Recep Özel’e, Çevre Bakanı Murat Kurum ve Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’a teşekkür etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

HALA KOKUYOR

24 Ocak 2022 Pazartesi 11:45

Yanında GAZ MASKESİ de verecekmisiniz? Çünkü Hala PİS KOKU DEVAM EDİYOR. O Deri OSB orada olduğu müddetçe de devam edeceği kesin. Şehrin Ortasında TABAKHANE mi olur? Bu nasıl bir iştir yaa? Akıl alacak gibi değil.

Kerimoğlu

24 Ocak 2022 Pazartesi 10:11

Yapılsa ne olacak Keçiborluda gördük Keçiborluda yaşamayanlar ikamet etmeyenler başvurdu ve çoğuna çıktı. Evi olan kişiler eşini yazdırıyor.

Kral Arthur

23 Ocak 2022 Pazar 20:51

Sav Kasabası ile alakası olmayanlara ev satışı kesinlikle olmamalı.Alan kişi de çakallık edip yabancıya satmamali. Zaten 15 senedir kasabanın yarısını yabancı ettiniz. Yabanci derken herkes vatandaş ama burda vurguladığım olay farklı. Bir sürü Savli gencimiz var. Öncelik onlara verilmeli. İkinci üçüncü ev olarak alacaklara verirseniz zehir zıkkım olsun. Genç arkadaşlar biraz uyanık olun. Birlik olun dağılmayın. Hakkınızı arayın. Emlakci çakallara geleceğinizi kaptırmayın.

Aliveli

23 Ocak 2022 Pazar 00:46

İstemez reklam kokuyor haber artı zaten savda pok kokuyo

hakan kışla

22 Ocak 2022 Cumartesi 20:03

Başvuruları nereden yapiyoruz

Murat

22 Ocak 2022 Cumartesi 19:42

Darısı Kuleönū kasabasına.

Savlı

22 Ocak 2022 Cumartesi 19:14

Savlıya öncelik tanınmayacaksa yapılmasın. Yabancılar kapladı her yeri öncelik savlı olsun.

Savlı

22 Ocak 2022 Cumartesi 18:47

Savlılar sebeplenirse cok guzel elin yabancısına satıp savlı sebeplenmezse boş gereksiz

Tabakhane Tokisi

22 Ocak 2022 Cumartesi 18:25

Siz savdaki o leş kokuyu kaldırmadan utanmadan bi de ev mi yapacaksınız.Vatandaş buna mı layık bir zamanların gül kokulu ıspartasında.

CEM

22 Ocak 2022 Cumartesi 18:19

ATABEY DAHA İYİ

VATANDAŞ

22 Ocak 2022 Cumartesi 17:28

ŞAKA YAPMIYORSUNUZ DEĞİL Mİ

Halk

22 Ocak 2022 Cumartesi 15:59

Alip satan emlakci evi olan bunlarin gozetilmesi lazim atabeyde yarisinindan fazlasini bunler.kapti lutfen ...bekliyor ultra zenginler şu paraya girsek şu paraya satariz hesabindalar...

Savli

22 Ocak 2022 Cumartesi 15:55

Metin çeliğin yere atıp tutanlar sav kaldirmaz diyenler buna ne diyecek. Buda mi kaldirmaz. Yoksa fesatliginizmi kaldirmiyor.

Savlu

22 Ocak 2022 Cumartesi 15:06

Baskanim konut talebi alinirken lütfen evi olmayan gençlerin tercih edilmesini rica ediyorum harman konutlarındaki gibi zenginleri ev sahibi yapmayalim evi olmayan kirada olan gençlerimiz ev sahibi olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR