30 Nisan 2024 Salı

Günaydın’dan Başdeğirmen’e TOKİ cevabı

Günaydın’dan Başdeğirmen’e TOKİ cevabı

Isparta

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Başdeğirmen’e seslendi. Başdeğirmen’i TOKİ üzerinden sıkıştıran Günaydın, “TOKİ’nin yaptığı konutları ben yaptım diye şov yapıyor. Bu millet bilmiyor mu senin yapıp yapmadığını?” diye sordu. Başdeğirmen’i bahanelerin ardına sığınmakla suçlayan Günaydın, “Neymiş, yağmur yağmış, yangın çıkmış, savaş varmış. Arsaları, arazileri satarken cayır cayır sattın, konut yapacağın zaman mı aklına geldi, yağmur, yangın” diye çıkıştı.
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Mahalle Buluşmaları kapsamında Bağlar Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Dinarlılar Derneği’nin de yoğun katılım gösterdiği programa İl Başkanı Önder Topçu, Merkez İlçe Başkanı Oğuzhan Pesen, Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Anıl, MHP SKM Başkanı Barış Gümüş, Bağlar Mahallesi Muhtarı Fatih Korkmaz, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bağlar Mahallesi’nden AK Parti’li belediye başkanı Şükrü Başdeğirmen’e seslenen Günaydın, “Şimdi, bunlar geçen seçimden önce sizlere söz verdiler. Dediler ki 5 bin konut yapacağız. Bir tane bile konut yapamadılar. Ben bunu söyleyince de TOKİ’nin yaptığı konutların anahtarını verecek oldu. Hani bir tane bile konut yapamamıştık diyor. Kardeşim, anahtarını verip şov yapmaya kalkığın konutları sen mi yaptın? Onları TOKİ yaptı. Bu milleti kandırmanın alemi var mı?” diye tepki gösterdi.
Belediye Başkanı Başdeğirmen’i bahanelerin ardına sığınmakla suçlayan Günaydın, “Diyor ki, pandemi oldu, yağmur yağdı, yangın çıktı, savaş çıktı… Say say bahane bitmez. Isparta’nın arsalarını cayır cayır satarken yangın, yağmur, savaş aklında yoktu da konut yapamayınca mı aklına geldi?” dedi.
Isparta’nın satılan arsalarını gündeme getiren Günaydın, “Ben Belediye Başkanı olarak göreve devam etseydim, o sattıkları arsaları ne yapacaktım biliyor musunuz? Konut yapacaktım konut. Isparta’da 20 bin kişinin evi yok. Yüksek kiralarda hayatlarını idame ettirmeye çalışıyorlar. Ben sattıkları arsalara belediye marifetiyle konut yapıp, o 20 bin kişiyi ev sahibi yapacaktım. Ama bunlar cayır cayır sattılar” diye Başdeğirmen’i Bağlar Mahallesi sakinlerine şikayet etti.
Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Günaydın, projelerinin bir kısmını detaylarıyla Bağlar Mahallesi sakinlerine anlattı.
Mahalle sakinleri Günaydın’ın konuşmasının ardından “Bu sevda burada bitmez başkanım. Seni yeniden başkan olarak görmek istiyoruz” diye sevgi gösterisinde bulundu.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

bilir kişi

07 Mart 2024 Perşembe 07:42

hangi partden geldiğinin önemi yok adamlığına beyfendiliğine iyi ki varsın başkanım..

Hayret

06 Mart 2024 Çarşamba 20:04

Kafayı yemiş bu iyice rezil oldu

Garip

06 Mart 2024 Çarşamba 19:45

Itkm yi otogarı kirazlıdere yi bezirgâni kim yaptı adam 5 yılda ispartayi tepeden tırnağa değiştirdi

TALHA

06 Mart 2024 Çarşamba 17:57

BASKANIMIZ YUSUF ZİYA BEYDİR..

Misafir

06 Mart 2024 Çarşamba 16:41

Yaptıran tokiye müracaat eden kim onu söyle ayrıca kendin 3 dönemdir ne yaptın adeta meydan AVM yı elgellemekle geçti şimdi git kendi gözlerinle gör kaç kişiyi aç susuz bıraktığını birde kimlerin hizmetlerini engellemişin git gör sonra utanma varsa utan şükrü başkan kazanmasaydı şimdi çoktan çürüdüydü yıkılacak hale gelirdi

AKSU YILANLI GENÇLİĞİ

06 Mart 2024 Çarşamba 16:07

ESKİLERDEN DENİLEN ZÂD SÖZÜM SÖZ SEÇİMİN ERTESİ GÜNÜ SENİ FİLİSTİNE KENDİ ARACIMLA KOYUP GELECEM SÖZÜM SÖZ GİTMEYEN GÖTÜRMEYEN ŞEREFSİZDİR NUMARANI AT

kozluca

06 Mart 2024 Çarşamba 15:47

ev yapacaklara ruhsat vermeyerek engel oldun

Eskilerden

06 Mart 2024 Çarşamba 15:17

Eğer eski aldığın oyun yarısını al, vallahi billahi bu memleketi terk edeceğim..Sağlığını koru ve bu işten vaz geç...Git torunlarinla ilgilen, vakit geçir...

Ziyaaaaa

06 Mart 2024 Çarşamba 15:16

Zamanında aybatının binbirevlerinde anahtarlarını da kendin yapmış gibi sen dağıttıydın unutma ziya sen yaşlısın aklın gidip geliyor hatırlatayım dedim

Ispartalı

06 Mart 2024 Çarşamba 15:10

Peki sayın yusuf ziya günaydın 10 senelik başkanlığında TOKİ'ye yer tahsisi ve konut yapılması için müracaat ettinmi ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR