30 Nisan 2024 Salı

Eğirdir TOKİ yolunda hummalı çalışma sürüyor

Eğirdir TOKİ yolunda hummalı çalışma sürüyor

Isparta

Eğirdir Belediyesi, Konya Bucağı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan TOKİ konutlarının bulunduğu bağlantı yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Konya Bucağı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan TOKİ depreme dayanıklı toplu konutlar ev sahiplerine teslim edilecek. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, TOKİ yolunda süren çalışmaları yerinde inceledi. 

İlçenin dört bir yanında asfalt ve yol yatırımlarına devam eden Eğirdir Belediyesi, TOKİ konutlarının bulunduğu bölgede yol düzenleme çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Yapımı tamamlanan TOKİ konutları ev sahiplerine kavuşmak için gün sayıyor. TOKİ konutlarının bulunduğu Konya Bucağı Mahallesi'nde zemin iyileştirme ve yol düzenleme çalışmaları yapılıyor. Çalışmaların aralıksız devam ettiği TOKİ yolu sıcak asfalt ile tamamlanacak. 


 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

eğirdirli

19 Eylül 2023 Salı 10:06

sayın başkan, baba sultan türbesinden eğirdire doğru giderken sol taraftaki oturma yerleri içler acısı, kamelyalar felaket oturulacak gibi değil, simsiyah olmuş toz revan içinde, çekirdek kabukları ve çöplerde cabası, çimler kurumuş, böyle güzide bir ilçemize hiç yakışmamış, derlenip toparlanması, güzelleştilmesi lazım...

osman bolukbas

19 Eylül 2023 Salı 09:22

baba sultandan baslayip Devam Eden yolun parke taslarinin kaldirilip acilen asfalt dokulmesi gerekir .Yazlanin a.a cadresi .Hic yakismayor.Araclar'tarladaki traktorler gibi gidiyor .

Lost

18 Eylül 2023 Pazartesi 21:34

Baba sultana giden sahil yolunda ki kaldırım taşlarına bir bak başkan.Adam ayağı takılsa direkt göle düşecek.Orayi şöyle güzelce bir elden gecirseniz olmaz mı.Guzelim egirdire o yol hiç yakışmıyor.

Yoooooook

18 Eylül 2023 Pazartesi 21:12

Başkanı konnne bucağı Haşim ağa sokağa bekleriz tozun içinde kaldık bir araba geçtiği zaman toz havada uçuyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR