29 Mart 2024 Cuma

OĞUZ BARAN RESTAURANT AÇILDI

Isparta'da 40 yıldır hizmet veren Oğuz Baran Restaurant Yeni Sanayi Sitesi'nde açıldı.

FİRMALARIMIZI TANIYALIM

Oğuz Baran Restaurant Yeni Sanayi Sitesi’nde ki mekanı açıldı.  Ali Baran’ın, uzun yıllardır Isparta halkına lezzeti, temizliği ve kalitesi ile tanıttığı Baran Restaurantı oğlu Oğuz Baran işletecek.

Açılışa, Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Eren, MHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Emine Özdemir ve çok sayıda davetli katıldı.

Duaların okunmasının ardından Baran Restaurant açılışını AK Partili Milletvekili Özel, MHP Merkez İlçe Başkanı Özdemir ve Belediye Başkan Yardımcısı Eren tarafından yapıldı. Milletvekili Özel, yıllardır hizmet veren Baran Lokantası’nın açılışının hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

İşletmeci Oğuz Baran, Babası Ali Baran’ın 40 yıldır Isparta halkına hizmet verdiğini, kendilerinin ise bu sektörde 10 yıldır çalıştıklarını ifade ederek, “Artık Yeni Sanayi Sitesi’nde restaurantımızda müşterilerimize hizmet vereceğiz. Yıllardır lezzet ve kaliteden ödün vermeden müşterilerimizin damak tadına sunduğumuz yemeklerimizi artık yeni açılan lokantamızda servis edeceğiz” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR