19 Nisan 2024 Cuma

ARAÇ YIKAMADA BAYAN ELİ.....

NANO Teknoloji Uygulama Merkezi Isparta Satış ve Uygulama Bayii işletmecisi Şemsettin Bilgiç, yeni bir uygulama olan Nano Teknolojik temizliği hakkında bilgiler verdi.

FİRMALARIMIZI TANIYALIM

ÇAĞDAŞ BİR ALTERNATİF

Bilgiç, ‘’NANO- Teknolojik’’ ürünleri, ‘’Çevreci’’ yaklaşımı ve ‘’Ekolojik’’ yapısı ile yeni dünya düzeninde ülkemize çağı yakalatmak adına kurumsal olarak destek vermeyi amaçlamaktadır dedi.

KLASİK OTO YIKAMA SİSTEMLERİNE ÇAĞDAŞ BİR ALTERNATİF

Bilgiç, küresel ısınmanın ve susuzluğun olumsuz etkilerinin dünyada olduğu kadar Türkiye’de de büyük bir problem olarak algılanmaya başladığı günümüzde ‘’NANO- Teknolojik’’ ürünleri, ‘’Çevreci’’ yaklaşımı ve ‘’Ekolojik’’ yapısı ile yeni dünya düzeninde ülkemize çağı yakalatmak adına kurumsal olarak destek vermeyi amaçlamaktadır. Konsept, Avrupa Birliği’ne uyum sürecinde ruhsatları iptal edilmeye başlayan Klasik Oto Yıkama sistemlerine çağdaş bir alternatif olmasıyla dikkat çekicidir. Bilgiç, mevcut klasik yıkamaların revizyonu ile sektörün hareket ve hedef kitleye ulaşma kabiliyetini maksimize etme adına çalışmalarını sürdürmekte, bünyesine katılacak yeni iş ortakları ile güçlü bir Franchise ağı kurarak bu hizmeti Türkiye genelinde ve komşu ülkelerde bir standart haline getirmeyi hedeflemektedir.

SUSUZ ARAÇ TEMİZLİĞİ NEDİR?

Bilgiç, “Susuz & Gezici Araç temizliği” konseptinin yakın gelecekte oto temizliği ve bakım sektöründe tamamen yaygınlaşacağını belirtiyor ve ekliyor: “Nano Teknolojik Susuz Araç Temizliği konsepti, su ve benzeri klasik makine ve ekipmanları kullanmadan sadece bitki köklerinden elde edilmiş özel bitkisel solüsyonlar ve bu sistem için özel olarak üretilmiş olan microfiber bezler ile yapılan araç temizleme uygulamalarıdır. Bu sistem ile son yıllarda küresel ısınmanın etkisiyle doğada bulunan en önemli yer altı kaynaklarımızdan biri haline gelen suyun tüketimini sıfıra indirgeyerek çevreci doğa dostu araç temizliği uygulamaları gerçekleştirilmektedir. Bu sistemde kullanılan ürünler de biodegradable sertifikalı ve doğada %95 oranında çözünebilen özel maddelerden oluşmaktadır. Nano Teknolojk Susuz Araç temizliğine dair tüm uygulamalarda 1 damla dahi su ve 1 kwh dahi elektrik kullanılmadığından susuz araç temizliği uygulamaları mobil olarak aracın park edildiği noktalarda sınırsız hareket kabiliyeti ile gerçekleştirilebilmektedir.”

NANO Teknoloji Uygulama Merkezi Isparta Satış ve Uygulama Bayii işletmecisi Şemsettin Bilgiç araç temizliği ve diğer ev, işyeri temizliğinde bayan elemanlar ile çalışmayı tercih ediyor.

NANOART TASARRUF DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ

Türkiye ve dünyadaki en son gelişmeler takip edilerek oluşturulan ürün, yüksek standartlarda uygulayan çalışmalarımızla, müşteri odaklı hizmet kalitemizi birleştirmek tek amacımızdır.

Nano teknoloji tasarruf demektir. Daha az maliyetle, daha çok üretim sağlanır. Enerji kaynaklarından elde edilecek tasarruf ile enerji maliyetleri düşürür. Üretim süreçleri kısaltılarak zaman kazancı sağlanır. Teknolojik yarışta öne çıkar. Rekabet gücünü artırır. Ürün kalitesini yükselir. Yaşam standartlarını ve kalitesini yükseltir. Daha sağlıklı ve daha güvenli bir yaşam ortamı oluşturur. Ulusal gelir düzeyinin yükselmesine önemli katkı sağlar.

NANO HANGİ YÜZEYLERDE KULLANILIR

Plastik, beton zemin, ahşap, taş, cam, tekstil, deri, otomobil boya, otomobil cam, jant, alüminyum, krom çelik, cam seramik, krom ve paslanmaz çelik

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR