25 Nisan 2024 Perşembe

CENAZE DEFNEDİLİRKEN KAZA OLDU

CENAZE DEFNEDİLİRKEN KAZA OLDU

İhale ilanları

Yargıtay 2. Ceza Dairesi Üyesi ve eski Yargıtay Genel SekreteriAydın Boşgelmez'in annesi Şükriye Boşgelmez'in cenaze töreninde, yolunkarşısındaki mezarlığa geçen yayalara otomobil çarptı. Kazada, aralarındaYargıtay Genel Sekreter Yardımcısı Aydın Karabıyık ve Yargıtay 1. BaşkanlıkHakimi Kemal Dadak'ın da bulunduğu 3 kişi yaralandı

 

Edinilen bilgiye göre, Isparta Devlet Hastanesinde yaşamınıyitiren ve Mekke Camisi'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılınanYargıtay 2. Ceza Dairesi Üyesi ve eski Yargıtay Genel Sekreteri AydınBoşgelmez'in annesi Şükriye Boşgelmez'in cenazesi defnedilmek üzere DereMezarlığı'na götürüldü.

 

Yenice Mahallesi 117'nci Cadde'den yolun karşısındakimezarlığa geçtikleri esnada, Bahri Uranlı'nın kullandığı 32 AF 488 plakalıaraç, defin törenine yetişmek isteyen Yargıtay Genel Sekreter Yardımcısı AydınKarabıyık, Yargıtay 1. Başkanlık Hakimi Kemal Dadak ve Ankara'da esnaf olduğuöğrenilen Fatih Güven'e çarptı.

 

Kazada, kol ve bacaklarından hafif yaralanan Karabıyık veDadak ile başından yaralanan Fatih Güven ambulansta yapılan ilk müdahaleninardından Isparta Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı



 


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

taskin ozer

04 Eylül 2014 Perşembe 15:34

Bahri uranli okul müdürü değil mi ?

yanlış

03 Eylül 2014 Çarşamba 22:03

duzgun yorum yap bu taktir insan bilerek kimse kimseyi incitmez

mehmet

03 Eylül 2014 Çarşamba 18:36

çarpan müebbet aldı kesin :)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR