20 Nisan 2024 Cumartesi

YİNE AYNI NOKTADA YAKALANDILAR

YİNE AYNI NOKTADA YAKALANDILAR

Asayiş

Isparta’da Sav uygulama noktasında durdurulan bir araçtan 10.30 gram eroin, 10 adet ecstay hap, 10 adet suboxone hap ve iki adet aparat ele geçirildi. Araçta bulunan H.Ç ve S.Ö isimli şüpheliler hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gabriel Pasternak

04 Mart 2020 Çarşamba 03:11

Vurun hepsini arkadaş. Bunlar topluma geri kazandırılamayacak müptezel, it kopuk.

merko kavşağı trafik ışığı

02 Şubat 2019 Cumartesi 00:58

ışıkkent merko kavşağı için yeni yapılan skandal trafik güvenliği çalışması nasıl olmuş tüm başkan adaylarını bu mühendislik harikası işin nasıl başarıldığını okul bölgesinde öğrencilerin can güvenliğine ne kadar değer verildiğini yerinde görmeleri için merko kavşağına davet ediyorum. seçim zamanı vaadedilen ; 8 kollu tam güvenli akıllı kavşaklargerçekte olan ; yeni yapılan merko düğün salonu kavşağı hendeği.ne seçtiklerimden ne de yeni seçeceklerimdenısparta için en küçük bir umudum kalmadı

merve inan

01 Şubat 2019 Cuma 13:38

hep aynı noktalarda ise neden hala çözüm bulunamıyor peki cafeler caddeside masum değil gezerken sarhoşlarla karşılaşmak mümkün ne yazıkki hem gece hem gündüz yetkililer daha iç içe çözüm ararsa daha makul olacaktır diye düşünüyorum yeni nesil temiz kalmalı !!!!!!

RAUF BEY

01 Şubat 2019 Cuma 13:18

ışıkkent merko kavşağı için yeni yapılan skandal trafik güvenliği çalışması nasıl olmuş, mevcut başkanı ve diğer başkan adaylarını, bu horozoğlu işi nasıl başardıklarını yerinde görmeleri için hepsini de bu kavşağa davet ediyorum. ısparta karpuz çeşmeden ibaret değildir.

mehmet gembay

01 Şubat 2019 Cuma 09:19

Daha sıkı kontrol istiyoruz. Çoluğumuz çocuğumuz için bunlara fırsat vermeyelim. Vatandaş da duyarlı olmalı, Emniyete bu tip olaylarda haber vermeli, Emniyet de teakkuzda olmalı. 21inci yüzyılın baş belası bu uyuşturucuyla ve madde bağımlılığı ile hep birlikte savaşmalıyız.

32

01 Şubat 2019 Cuma 03:38

Hep yakalananlar kullanmaktan işlem yapılıyor ne malum satıcı olmadıkları

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR