20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'DA İRAN UYRUKLU ŞAHSIN KALDIĞI APARTA OPERASYON

ISPARTA'da yaşayan İran uyruklu Peyman Esmmaılı'nin yaşadığı aparta polis operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda motosiklet, elektrikli bisiklet, televizyon, laptop ile aracında ise 3 gram eroin ele geçirildi.

Asayiş

ISPARTA'da yaşayan İran uyruklu Peyman Esmmaılı'nin yaşadığı aparta polis operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda motosiklet, elektrikli bisiklet, televizyon, laptop ile aracında ise 3 gram eroin ele geçirildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri faili meçhul motosiklet ve mobilet hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yaptığı operasyonda Bağlar Mahallesi'nde İran uyruklu bir şahsın ikamet ettiği apartta operasyon düzenledi.

Daha önce değişik tarihlerde Isparta'da çalınan 2 adet elektrikli bisiklet ele geçirilirken, şahsın ikamet ettiği apartta yetkili mahkemeden alınan arama kararına istinaden yapılan aramada çalıntı olduğu değerlendirilen bir adet televizyon bir adet laptop bilgisayar bir adet uyuşturucu içiminde kullanılan aparat bir miktar eroin tabir edilen uyuşturucu madde elde edildi.

Ayrıca şahsın kullandığı araçta yaklaşık 3 gram eroin olarak tabir edilen uyuşturucu madde elde geçirildi. Gözaltına alınan Peyman Esmmaılı, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

TÜRK

01 Aralık 2018 Cumartesi 09:42

Mohammed denen it. Ülkemin ekmeğini yiyen ağzına, benim vatandaşıma ULAN diyen ağzına ****k isterdim. Bize para kazandırmayın şerefsiz. Uyuşturucu fuhuş v.s. ile gelecek parayla anca bize zarar verirsin. ANANI AVRADINI DA AL GİT.

TÜRK

01 Aralık 2018 Cumartesi 09:34

Türk

Karagülle

10 Eylül 2018 Pazartesi 09:35

Mohammad Sayenizde Ne parası Geliyormuş söyle Bizde Bilelim Bizden Kesilen Vergilerle size maaş veriliyor Cebinize Giren Her kuruş Para Bizden gidiyor Boş boş konuşmada size sunulan bu 2. şansı adam gibi kullanın Gelip memleketimizde Huzur bozmayın birde konuşuyorsun artist

Mohammad

23 Ekim 2017 Pazartesi 00:07

Ulan bizim sayemizde ulkenize para giriyo nankörler ne diyosunuz???

teferruat

22 Ekim 2017 Pazar 17:23

Kovun şunları artık kadın çocuklar kalsın. Ama adamlar senden benden daha iyi

Vatansever

22 Ekim 2017 Pazar 16:52

Suriyeliyi anladık mazlum da iranlının işi ne

Zeki

22 Ekim 2017 Pazar 16:40

Iyaşpark avm de komple yabancı uyruklu dolu milletin karısına, kızına laf atıyor. Oy verenler online mı!! '''

ah ah

22 Ekim 2017 Pazar 15:02

ne hale geldi şu güzelim ülkem. sokaklarda türk kalmadı. her yer ne olduğu belli olmayan bir sürü garip insanla doldu. her yer suriyeli. o kadar huzursuzum ki artık nerede o eski şehirler. kendimi ortadoğu da yaşıyor hissediyorum. nasıl bu kadar elini kollarını sallayarak bu ülkeye girerler anlamak imkansız. yazık yazık hem de cok yazık. bizim askerimiz orada savaşsın onlar burada keyif çatsın adamların çoğu bizden sağlam

Alim

22 Ekim 2017 Pazar 13:38

İranlı Iraklı Suriyeli hepsi var. Çarşıya çıktığında Türkçe konuşan bulamıyorsun artık

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR