Isparta merkezden başlayan yarış, Davraz Dağı'nın zirvesinde sona erdi. Davraz Toros Keçisi Tırmanış Yarışı ile Davraz Bisiklet Festivali kapsamında düzenlenen organizasyona Türkiye'nin dört bir yanından 103 sporcu katıldı.

30 kilometrelik parkurda mücadele eden sporcular, Davraz Dağı'nın zirvesine ulaşabilmek için kıyasıya yarıştı. Kategorilerinde birinciliği elde eden sporcular, "Davraz'ın Toros Keçisi" unvanını kazandı.

Poomsae Şampiyonası'nda Isparta Rüzgarı
Poomsae Şampiyonası'nda Isparta Rüzgarı
İçeriği Görüntüle

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, dereceye giren sporcular ile organizasyona katılan tüm sporcular tebrik edilirken, Davraz'ın doğal parkurları, yüksek rakımı ve spor altyapısıyla yılın 12 ayı ulusal yarışlar ile yüksek irtifa sporcu kamplarına ev sahipliği yapmayı sürdürdüğü belirtildi.

Açıklamada ayrıca organizasyona destek veren Vali Yardımcısı Adnan Tezcan, Isparta Belediyesi, İl Özel İdaresi, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Barida Hotels Grubu'na teşekkür edildi.

Muhabir: Haber Merkezi