Haber/Nurettin ARKAN - Isparta'da cinayete kurban giden 22 yaşındaki İsmail Özdemir toprağa verildi. Katil zanlısı Nafiz Gürbüz ise olay sonrası kayıplara karışırken, ekipler yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Olay gece saat:01.00 sıralarında Modernevler Mahallesi Modernevler Camii karşısında meydana geldi. İsmail Özdemir ile Nafiz Gürbüz arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası Nafiz Gürbüz yanında bulundurduğu tabanca ile Özdemir'e ateş etti. Göğüs bölgesinden yaralanan Özdemir olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olay sonrası ise katil zanlısı kayıplara karıştı. Polis ekipleri yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Isparta’da operasyon! Didik didik arandı
Isparta’da operasyon! Didik didik arandı
İçeriği Görüntüle

TOPRAĞA VERİLDİ

Cinayete kurban giden İsmail Özdemir'in cenazesi ise yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Öğle namazına müteakip merkeze bağlı Aliköy'de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kaynak: Haber Merkezi