Şuana kadar 28 mahalle ve köyde tamamlanan seçimler 23 Ağustos Cumartesi ve 24 Ağustos Pazar günleri de devam edecek olup seçimlerin tamamlanmasının ardından merkez ilçe başkanlığı seçiminde oy kullanabilecek delegeler belirlenmiş olacak.

BİRTAN ÖZGÜN TAKMAZ YARIŞI ÖNDE GÖTÜRÜYOR

Mevcut başkan ve başkan adayı Birtan Özgün Takmaz ile bir diğer başkan adayı İrem Karabuğa’nın listelerinin yarıştığı mahalle delegesi seçimlerinin ilk iki gününde Birtan Özgün TAKMAZ’IN listeleri çok büyük bir farkla yarışı önde götürüyor. Seçimlere dair açıklamalarda bulunan başkan TAKMAZ ; ‘’Mahalle delegesi seçimlerimizin ikinci gününü tamamladık. Seçimlerimiz birlik ve beraberlik içerisinde, Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır şekilde devam ediyor. Cumartesi ve Pazar günleri seçimleri devam edecek mahallelerimizdeki tüm üyelerimizi de oy kullanmaya, bu demokratik sürecin bir parçası olmaya davet ediyoruz. ‘’ dedi.

CHP Genel Başkanı Özel hakkında resen soruşturma başlatıldı
CHP Genel Başkanı Özel hakkında resen soruşturma başlatıldı
İçeriği Görüntüle

Mahalle delegesi seçimleri 23 Ağustos Cumartesi günü Halıkent, Halifesultan, Hızırbey, Hisar, Işıkkent, İskender, İstiklal, Kadılar, Karaağaç, Kayı, Kepeci, Keçeci, Kışla, Kuleönü, Kurtuluş, Kutlubey, Küçük Gökçeli, Küçük Hacılar ve Küçükkışla mahalleleri ile devam edecek. Oy kullanma işlemi merkez ilçe başkanlığında saat 10:00 – 17:00 arasında yapılıyor.

Muhabir: Nurettin Arkan