Yeni Köy Garajı Kasaplar Çarşısında faaliyete geçen Can Et’de kırmızı ve beyaz et ürünlerinin her çeşidi satışa sunuluyor.
Açılış dolayısı ile bugün saat 14.00’de düzenlenen törene Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, bazı meslek kuruluşlarının oda başkanları, muhtarlar ile çok sayıda davetli katıldı.
Açılış için dua edilmesinin ardından konuşan Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, ‘Ispartalı esnaftan ne alıyorsanız güvenle alırsınız. İşte güvenerek gönül rahatlığıyla etinizi alabileceğiniz bir işyerimizi daha baba-oğul bugün hizmete açıyor. Kendilerine hayırlı bereketli bol kazançlar diliyorum. Sizlere de geldiğiniz için teşekkür ediyorum’ diyerek açılış kurdelesini kesti.
KENDİ YETİŞTİRDİĞİMİZ HAYVANLAR
İşletme sahibi Hasan Hüseyin Demiralay, ‘Uzun bir süredir hayvancılıkla uğraşıyorum. Isparta’da çok sayıda aileye kurbanlık temin etmemle tanır herkes. Köyümüzün yaylalarında güttüğümüz oldukça sağlıklı hayvanları artık kurbandan kurbana değil yılın 12 ayı Isparta halkımıza sunmak için bu işyerimizi açmış bulunuyoruz. Lezzetli ve kaliteli et yemek isteyen Isparta halkımızı işyerimize bekliyoruz’ dedi. Kasaplık mesleğinde oldukça tecrübeli olan Osman Can Demiralay da; ‘Yetiştirmek babamdan burada eti işlemek benden. İnşaallah kalitemizle Isparta’da tercih edilen bir işyeri olacağız. Talep halkımızdan hizmet bizden’ sözlerine yer verdi.
















