Yalvaç Belediyesi Başkanı Mustafa Kodal, Kurban Bayramı’nın Allah’ın rahmet, huzur ve sevinç vesilesi olarak insanlığa bahşettiği müstesna zamanlardan biri olduğunu belirterek, bayramların kardeşlik bağlarını güçlendiren önemli günler olduğunu ifade etti.

Bayramların paylaşma, dayanışma ve gönül kazanma zamanı olduğuna dikkat çeken Kodal, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Yolda yürürken bir anda yere yığıldı
Yolda yürürken bir anda yere yığıldı
İçeriği Görüntüle

“Bayramlar; anne-babalarımızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret ederek gönüllerini alma, kimsesizleri, yaşlıları ve ihtiyaç sahiplerini hatırlama fırsatıdır. Çocuklarımızı da bayram coşkusuyla buluşturarak onların zihinlerinde kalıcı hatıralar bırakmalıyız.”

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Başkan Kodal, bayramların sevincin çoğaldığı, gönüllerin muhabbetle dolduğu özel günler olduğunu belirterek, tüm hemşehrilerinin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Kodal, mesajının sonunda tüm vatandaşlara sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram temennisinde bulundu.

Muhabir: Haber Merkezi