Ziyarete ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik'in yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Dede ve Şakir Uygun, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Topaloğlu ile Ozan Demiralay ve meclis üyeleri katıldı. ITSO heyeti, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarıyla bir araya gelerek 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı.
Ziyarette konuşan ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, basının şehirlerin gelişiminde üstlendiği role dikkat çekerek şunları söyledi:
"Şehrimizin üretim gücünü, yatırım potansiyelini, tarımını, turizmini, sanayisini ve kültürel değerlerini geniş kitlelere ulaştıran basın kuruluşlarımız, Isparta'nın tanıtımında ve gelişiminde önemli bir misyon üstlenmektedir. Kamuoyunu doğru bilgilendirme görevini özveriyle yerine getiren tüm basın emekçilerimiz, ilimizin kalkınma sürecine de değerli katkılar sağlamaktadır. Böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için özveriyle çalışan, yerelden ulusala tüm basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyor, sağlık, başarı ve esenlikler diliyorum."
ADAYLIK AÇIKLAMASI 3 AĞUSTOS’TA
Başkan Metin Çelik, ziyaret sırasında Ekim ayında gerçekleştirilecek Isparta Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. Yeniden başkanlığa aday olacağını açıklayan Çelik, adaylık sürecini 3 Ağustos Pazartesi günü düzenleyeceği toplantıyla kamuoyuyla paylaşacağını ifade etti.
Görev süresi boyunca ekibiyle birlikte Isparta'nın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Çelik, yeni dönem projelerini de adaylık toplantısında kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basın camiasına verilen destek ve nazik ziyaret dolayısıyla ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ile yönetimine teşekkür etti.
Ziyaret, basın mensuplarının yönelttiği soruların cevaplanmasının ardından karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.












