DAVRAZ’DAN YÜKSELEN GURUR  Isparta Artık Spor Turizminin Yeni Adresi
DAVRAZ’DAN YÜKSELEN GURUR Isparta Artık Spor Turizminin Yeni Adresi
İçeriği Görüntüle

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, 2026-2027 sezonu hazırlıkları kapsamında Isparta Davraz'daki ikinci etap kamp çalışmalarına başladı. Kırmızı-beyazlı ekip, Barida Davraz Otel'de kampa girerken ilk antrenmanını da akşam saatlerinde gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde yapılan ilk çalışmada futbolcuların oldukça istekli olduğu gözlenirken, kamp boyunca takımın fiziksel ve taktiksel hazırlıklarına ağırlık verilecek.

18-27 Temmuz tarihleri arasında Davraz'da çalışmalarını sürdürecek olan Antalyaspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını yüksek irtifada tamamlayacak. Barida Davraz Otel'in ev sahipliği yaptığı kamp, Isparta'nın spor turizmindeki önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Muhabir: Haber Merkezi