02 Mayıs 2024 Perşembe

Şarkikaraağaç'ta Öğretmenler Günü kutlandı

Şarkikaraağaç'ta Öğretmenler Günü kutlandı

Isparta

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ’Millet Mektepleri Başöğretmenliği’ unvanının verilişinin yıldönümü olan 24 Kasım Öğretmenler Günü Şarkikaraağaç ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Programlar dahilinde Çınaraltı meydanında İlçe Milli eğitim Müdürü Atatürk heykeline çelenk sundu. Çelenk sunma töreninin ardından Atatürk İlköğretim Okulunda ilçe protokolü katılımı ile günün anlam ve önemini anlatan bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Atatürk İlköğretim Okulunda düzenlenen programa Şarkikaraağaç Kaymakamı Talha Atılay Teymur ,Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Görgün, İlçe Jandarma Komutanı Ü.Tğm. Yasin Adıgüzel, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Murat Kılınçaslan Protokol üyeleri, Siyası Parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Atatürk İlköğretim Okulunda düzenlenen etkinliklerde İlçe Kaymakamı Talha Atılay Teymur bu yıl emekli olan öğretmenlere belgelerini verdi. 24 Kasım Öğretmenler günü temalı çeşitli dallarda ödül alan öğrencilere Şarkikaraağaç Kaymakamı Talha Atılay Teymur ,Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar GÖRGÜN tarafından ödülleri verildi.Program son buldu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR