28 Nisan 2024 Pazar

ISPARTA'DA FETÖ DAVASINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ

ISPARTA'DA FETÖ DAVASINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ

Isparta

Isparta’da paralel devlet yapılanması davasında aralarında eski Isparta Valisi Memduh Oğuz, eski Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Hasan İbicioğlu, bazı eski rektör yardımcılarının da bulunduğu 49’u tutuklu 129 sanığın yargılandığı dava 4-5-6-7 Aralık 2017 tarihine ertelendi.

Gelecek celse karar bekleniyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İlker

17 Ağustos 2017 Perşembe 09:28

Sdü'ye dikkat lütfen

GÜLDEN KILIÇDAROĞLU

17 Ağustos 2017 Perşembe 01:24

insan hayret ediyor vali olmuşsun rktör olmuşsun insanın gelbilecegi en saygın yerdesin devlet her imkanı sunuyor size krallar gibi yaşıyoraunuz vali konaklarında lükx evlerde devlet her imkanı sunuyor valiler bayramda çocuk yuvasına giden şekeri bile özel idare öder cebinizden çıkma bayramda gelen konuklarınızın tatlısı yemegi çikolatası özel idare öder bu kadar rahat nerenize batıyorda gidip fetoya kuyruk olıyorsunuz neyiniz ek****ki hiç bir şeye para ödemezsiniz rahatmı battı beter olun..

ademoglu

16 Ağustos 2017 Çarşamba 23:25

Bu dava artık iyice sulandırıldı. 8 mahkemede sonuca varılamadı... ya kasıt var yada hakim ve savcı beceriksiz !!!

Tayfun

16 Ağustos 2017 Çarşamba 22:02

Kardeşim itirafcı olunda bari cezada indirim alın. Cümle alen biliyordu ki SDÜ de kadro atamaları Numan Tamer'in iznine bağlıydı. İbicioğlu döneminde SDü de insanlar "bizdenmi değilmi" diye gruplandırıldı. SDÜ de görev yaptığım birimi Fetö ye, Numan Tamer'e peşkeş çekmediğim için başıma gelmedik kalmadı. İmanlı inançlı olmanız önemli değil, eğer Numan'a Fetöye hizmet etmediyseniz siz onların gözünde kullanılacak, harcanacak bir yaratıksınız. Allah bu ülkeyi korudu.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR