30 Nisan 2024 Salı

KUVVETLİ YAĞIŞ GELİYOR

KUVVETLİ YAĞIŞ GELİYOR

Isparta

Meteoroloji 12 Eylül hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre Isparta dahil 30 ilde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Kütahya, Manisa ve Isparta çevreleri, Hatay'ın kıyı kesimleri, Burdur'un doğusu ve Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkiinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Isparta'da ise Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Neden-Sebep-Sonuç

13 Eylül 2022 Salı 14:57

Hani nerdeeeee . )))) Meteorolji müdürü istifa etsin yalan yanlış haberler vermesin.Biliyorsa konuşsun bilmiyorsa sussun maaşını alsın.

Arif efendi

12 Eylül 2022 Pazartesi 23:19

Hani yağmadı yaa.

Ispartalılar

12 Eylül 2022 Pazartesi 16:28

Eğirdir gölünden kovadaya hala geceleri su salınıyormuş eğirdirde tüm halka sorabilirsiniz. Yazık günah gölü bitirdiniz santralden elektrik üretip para kazanacagız diye

Reşat

12 Eylül 2022 Pazartesi 14:28

Bu kadar az km yeni fiyatlar bu sertur a rakip firma kurulsun bunlar 1 okul değil en az 3 okul servisi yapıyor. Bu zammı onaylıyanlar 2 .okul v.s servis atıyorsa bas cezayı 800 tl nedir.En fazla 10 km uzak mesafe hesap ortada

göl düşmanı Isparta belediyesi.

12 Eylül 2022 Pazartesi 14:25

Sabahın köründe bütün ana caddeler.Yıkanmış biz göl kuruyor evlatlarımızın ülkemizin geleceği için 1 litre bile boşa harcamamaya çalışıyoruz.Belediye şarıl şarıl akıtıyor Vijdansız ağaç yesillik su düşmanı zihniyet Haziranda başlıyor o ısrarların hesabı vakit sandıkta hesap sorma vakti.

Zam yağmuru

12 Eylül 2022 Pazartesi 11:34

Isparta ayrıca zam yağmuru altında. Servis ücretleri 2 sefer için 600 TL olmuş. Bu arada haberlerde 500 diyordu. Tekellesme yüzünden hep bunlar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR