27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Tural Yalvaç'ta esnaf festivalinde

Başkan Tural Yalvaç'ta esnaf festivalinde

Isparta

Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Yalvaç Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Yalvaç Esnafları ile Halk Buluşması Festivali kapsamında stand açan esnafı ziyaret etti.

Yalvaç Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ilçede 3 günlük festival düzenlendi. 18-19 ve 20 Ağustos (bugün) sona erecek festivalde stantlar kuruldu. Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve oda başkanları da Yalvaç’a çıkartma yaparak, esnafla bir araya geldi.

Başkan Tural, Yalvaç Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sürmeli Yağcı ve yönetimini ziyaret etti. Ardından festival alanındaki stantları gezdi. Esnaflarla sohbet eden Başkan Tural, sorunlarını da dinledi.

Tural, Yalvaç ziyaretine ilişkin açıklamasında; ‘Yalvaç Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Yalvaç Esnafları ile Halk Buluşması Festivali kapsamında stand açan esnafımızı ziyaret ederek hasbihal ettik. Hayırlı işler bereketli kazançlar diledik. İçtenlikleri için her birine teşekkür ederim’ dedi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR