25 Nisan 2024 Perşembe

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ TAKIMI ALMALI”

AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan – Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, kamuoyunda “Isparta’nın profesyonel futbol takımı olmalı ve konuya Bilgiç el atmalı” şeklinde oluşan görüşlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Spor

Bilgiç, Isparta’nınsorunları, yatırımları ve her konusu ile yakından ilgilendiklerinibelirterek:”Ispartamıza önemli yatırımlar kazandırmaya, sorunları çözmeye devamediyoruz. Çok değerli gazeteci arkadaşlarımız ve sporseverlerin son günlerde“Isparta’nın futbolda bir profesyonel takımının bulunmadığı ve bu konuda daşahsımın öncülük yapması hususu” ile ilgili açıklama yapma gereği doğmuştur.

Isparta’nın futboldaprofesyonel takımı bulunması ile ilgili görüşler son derece haklıdır. Ancak bukonuda öncelikle öncülük etmesi gereken Ispartamızın yerel idarecileri ve yereldinamikleridir.

Bizler Ankara’da meclisçalışmaları nedeniyle bu konuda yeterli heyecanı yaratamayabilir, gerekli ilgive takibi yapamayabiliriz. Türkiye’nin diğer illerinde de görüldüğü gibi bu türkonularda lokomotif olması gereken belediyelerdir. Bu tür çalışmalar Ispartagibi illerde bireysel değil, kurumsal anlamda desteklenmeli ve yürütmelidir.Yani ana merkez belediyeler olmalıdır.

Sayın Belediye Başkanımızgerekli takımı oluşturur, konuya sahip çıkarsa; şehrimiz, sivil toplumörgütlerimiz gerekli desteği verecektir. Sayın Başkanımızın da bu konudagerekli adımları atacağına inanıyorum.

Şahsımda bugüne kadarolduğu gibi bundan sonra da spora destek vermeye devam edeceğiz. Isparta’nınprofesyonel futbol takımına da her türlü desteği vereceğimizi buradanbelirtiyorum. Ama tekrar ediyorum ki; lokomotif Isparta Belediyesi olmalıdır.Isparta’nın yerel dinamikleri de desteklemelidir. Sadece Isparta’nın yereldinamikleri değil, Türkiye’deki bir çok Ispartalı da destek verecektir.

Bu şekilde hayata geçecekbir oluşuma her türlü desteği vereceğimi Isparta kamuoyuna açıklıyorum”şeklinde konuştu.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandas

18 Nisan 2016 Pazartesi 10:30

Siz iktidarda her seyi özellestirmisken ; nicin belediyeyi böyle bir luzumsuz külfein altina ****ya calisiyorsunuz!

Mehmet

18 Nisan 2016 Pazartesi 09:59

Artık birileri bişeyler yapsın yazık oluyo stadımıza seyircimize bu şehir buraları haketmiyor adı duyulmamış bir sürü ilçe takımları profesyonel liglerde,,,,,,

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR