29 Mart 2024 Cuma

YUVANA HOŞ GELDİN İLK İMZA..

YUVANA HOŞ GELDİN İLK İMZA..

Spor

Pembe-yeşilliler, tecrübeli kaleci Sofu Baykal’la imza attırarak ilk dış transferini gerçekleştirdi. Ispartaspor’un 2003-2004 sezonunda kalesini koruyan Baykal, yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele edecek olan Isparta Davrazspor, dış transferde ilk imzasını Ispartaspor’un eski file bekçisi Ankara Demirsporlu Sofu Baykal’a attırdı.  Tecrübeli file bekçi Baykal için imza töreni düzenlendi.  İmza törenine Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül ve teknik kadro katıldı.

 

                1982 Ereğli doğumlu olan Baykal, 2000 yılında Antalyaspor A.Ş. profesyonel oldu.  Sırasıyla Aksarayspor,Ispartaspor, Turgutlu, Yozgat Ticaret Anonim Şirketi, Ofspor, Denizli Büyükşehirspor, Bayrampaşa, İnegölspor, Gaziosmanpaşa, Nazilli Belediyespor ve Ankara Demirspor’un kalelerini korudu. TFF 2. Lig’de 162 ve 3. Lig’de 165 maçı bulunan Baykal, Isparta için amatöre döndü. İnegölspor da 3.Lig şampiyonluk yaşayan Baykal, 5 kez ise Play-Off oynadı.

 

               Isparta’nın damadı olan Baykal, Isparta Davrazspor’un başarısı için elinden gelenin en iyisini yapacağını belirterek, “Isparta için herkesin büyük fedakarlık yaptığı ortamda bizlerde görevden kaçamazdık. İnşallah Isparta’mızı hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

KALECİ

11 Ağustos 2016 Perşembe 22:42

Cok isabetli bir karar olmuş.hayırlı uğurlu olsun takımımıza

İSMAİL CEMİL

11 Ağustos 2016 Perşembe 19:21

HAYIRLI OLSUN ALLAH UTANDIRMASIN

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR