26 Nisan 2024 Cuma

Yola çıktık, geri dönmek olmaz

Yola çıktık, geri dönmek olmaz

Spor

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı  ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta 1930 projesiyle ilgili net konuştu:  “Yola çıktık, geri dönmek olmaz. Herkes taahhüdünde bulundu. Herkes sorumluluğunu biliyor.Basının gücüyle afişe edeceğiz.”

 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı  ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta 1930 ile çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Ispartaspor için Kıvılcım Çak” projesinin mimarı olan Bilgiç, sözünün tamamen arkasında.  Yoğun mesaisine rağmen, sürekli Isparta spor gündemiyle bilgi alan Bilgiç, kentin ve işadamlarının da bu iş için hırslandığını bildirdi.

Son gelişmeleri kamuoyuyla paylaşan Bilgiç, sözünden geri döneni basınla birlikte afişe edeceklerini bildirdi. Çok güzel bir  ortamın oluşturulduğunu kaydeden Bilgiç, şu açıklamalara bulundu:

”Şehir spor konusunda iyi bir altyapıya kavuştu. Şehir spor için hareketlendi. Hızlı bir oluşum bekleniyordu.  Atakan ve Cengiz beyler futbolcu konusunda çalışmalara devam ediyor.  Belediye başkanımızın başlangıç için  500 + 250+250 bin TL taahhüdü vardı. Futbolcu transferleri için bunlar konuşuldu. Özelİdare kongre kararını aldı. 29 Haziran Çarşamba günü İstanbul'da  Sayın Valimiz Şehmus Günaydın'ın  ve ilgili arkadaşların katılımıyla toplantı yapıldı. Vali bey,  Belediye başkanımızla 2 defa konuştu.  Süratle bir şeyler belirlendi. Yola çıktık,  geri dönmek olmaz. Herkes taahhüdünde bulundu. Herkes sorumluluğunu biliyor. Sözünden geri dönmeye kalkanı hep beraber basının gücüyle afişe edeceğiz.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Osman

03 Temmuz 2016 Pazar 19:54

Bu is bu saatten sonra olmazsa herkese yuh olsun. Bu belediye baskani ne yapmaya calisiyor. Artik kendi adamlarini kizdigini halka mal etmesin. Hata yapanlar kendi adamlariydi

Nurullah Çevikbaş

25 Temmuz 2016 Pazartesi 23:39

Eğirdir Belediye Başkanıda Isparta sporun başkalıgınını yaptı kim destek oldu İnşallah bu sene Eğirdir spor 3. liğe çıkar ama ısparta sporu desdekleyenlerde olur ısparta sporda çıkarsa 3. liğde iki takımla mücadele ederiz

İsimsiz

03 Temmuz 2016 Pazar 11:45

Arkadaşlar belediye Başkan'ı vitesten attı,toplantıda söz verdi şimdi sözünü tutmuyor boşuna heyecanlanmayın

fatih

02 Temmuz 2016 Cumartesi 16:05

Helalin var sayın vekilim. Sözünden kim dönüyorsa hesabı sorulmalı. Belediye Başkanı sözünde mi durmuyor yoksa?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR