27 Nisan 2024 Cumartesi

Yeni Ispartaspor’a Nijeryalı forvet ve kaleci

Nijeryalı forvet Victor, kaleci Josef, Ceyhanspor’dan Samet ve Antalyaspor’dan Alperen’le anlaşıldı.

Spor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden DSİ Spor, kongre kararı aldı. Olağanüstü Genel Kurul öncesinde takımın başına getirilecek olan İşadamı Mehmet İpekçi, “Yeni Ispartaspor” ismiyle yola devam kararı aldıklarını söyledi.

Nijeryalı forvet Victor, kaleci Josef, Ceyhanspor’dan Samet Çavdar ve Antalyaspor’dan Alperen’le anlaşıldı. Bu oyuncularla bugün sözleşme imzalanacak.

İpekçi, “Yeni Ispartaspor oluşumuna destek veren başta sayın Valimiz Vahdettin Özkan’a, Efsane Başkanımız Atakan Yazgan’a, DSİ Bölge Müdürlüğü’ne ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Murat Gevrek Bey’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bucak Belediyespor’la oynanacak maça bu transferimiz yetişecek. Ayrıca 5 yeni takviye daha yapacağız. Nokta transferler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

tayfun

22 Ekim 2014 Çarşamba 12:31

ısparta spor için yaptıgın hizmetlere teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim.

ahmet

10 Ekim 2014 Cuma 10:02

Bu iş adamından hiç bir şey olmaz..Reklam ve hava civa.

osman ipekci

31 Ekim 2014 Cuma 15:39

isminiş yazda seninde havan olsun

ÜMİT ÇELİK

19 Ekim 2014 Pazar 22:15

MEHMET İPEKÇİ helal olsun sana basaramasanda kimsenin yapamadıgını yapdın ,,ısparta sporu canlandırmaya calısıyorsun,rabbim acılarını göstermesin

ÜMİT ÇELİK

19 Ekim 2014 Pazar 22:13

arkadasım eger bu iş adamının yaptıgı iş hava civa diyorsan ,,,diyorsun bir tanede sen futbol takımı kurarsın birde senin boyunun ölçüsüne bakarız ,mehmet ipekçi senden paramı istedi senin geliptakımı alkıslamanı ıstedi,alkıslamayacaksan desteklemeyeceksen ,sesini kes otur terbiyesizligin luzumu yok,ısparta için kim bir agac dikiyorsa allah razı olsun dedıgıne bak ,,simdi efendicene bir tarafının uzerine otur gölge etme ,,,keske her iş adamı MEHMET İPEKÇİ gibi olsa saygılarımla

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR