25 Nisan 2024 Perşembe

Verilen sözleri kongrede hatırlatacağız

Verilen sözleri kongrede hatırlatacağız

Spor
Emrespor Kulübü Başkanı İsmail Çalışkan, profesyonel lige çıktıklarında kendilerini destek sözü veren bürokratların sözlerini Olağan Kongrede hatırlatacaklarını belirtti. Çalışkan, Ispartalıları tek yürek olmaya davet ederken, “Bu takım hepimizin, gelin birlik olalım” dedi. Türkiye’de bir ilke imza atarak Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nden 3. Lig’e yükselmeyi başaran Emrespor 26 Mayıs’ta yapılacak olan Olağan Kongreye hazırlanıyor. Emrespor’u tek başına sırtlayarak şampiyonluk yaşatan Başkan İsmail Çalışkan, kongrede tüm Ispartaları Kırmızı – Siyahlı takıma destek olmaya çağırdı. ‘Bu takım, hepimizin takımı’ diyen Başkan Çalışkan, milletvekilleri ve belediye başkanı tarafından verilen destek sözlerinin bu kongrede hatırlatılacağını kaydederek, gereken desteğin alınması halinde Emrespor isminin ‘Isparta Emrespor’ olarak değiştirileceğini söyledi. “EMRESPOR BİR MARKADIR” Çalışkan, “Emrespor bir markadır. Onun için Isparta halkının desteklerini bekliyoruz. Türkiye’de ilk defa bir mahalle takımı böylesine bir başarıya imza atarak, şampiyonluk elde etti. Ispartalı bütün işadamı – sanayici ve yöneticilerin desteklerine ihtiyacımız var. Bu takımı sezon başından bu yana tek başımıza sırtlayarak bu yerlere kadar gelmeyi başardık. Artık profesyonel bir takımız ve şu anki harcadığımız bütçenin iki katı bir maddi bütçeye ihtiyacımız var” dedi.
“BU BAŞARIYI BOŞA ÇIKARMAYIN”
Sezon boyunca yaklaşık 900 bin TL tutarında bir para harcandığını ifade eden Çalışkan, “Tek bir kanaldan verilen destekle 3.Lig’de bu takımı idare etmek çok zor olacak. Destek vermek isteyen herkese kapımız açık. Takıma ve Isparta’ya yararlı olmak isteyen herkesi 26 Mayıs’taki kongremize davet ediyoruz. Emrespor hepimizin takımıdır” şeklinde konuştu.
TRANSFERLER 1 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR
3.Lig’de yeni baştan bir takım oluşturma çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Başkan Çalışkan, mevcut kadrodaki 4 veya 5 isimle yeniden masaya oturmayı planladıklarını, anlaşma sağlanması halinde 1 Haziran’dan itibaren takımdaki diğer transfer çalışmalarına start vereceklerini ifade etti.
DEMOKRAT GAZETESİ 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR