23 Nisan 2024 Salı

VALİ ŞEHMUS GÜNAYDIN YÖNETİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

VALİ ŞEHMUS GÜNAYDIN YÖNETİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Spor

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Isparta Davrazspor ve Eğirdirspor yöneticileri,hafta sonu oynayacakları maç öncesi Vali Şehmus Günaydın'ı ziyaret etti.

Valilik makamındaki toplantıda, Isparta Valisi Günaydın, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Isparta Davrazspor 2. Başkanı Mustafa Özaydın ve Eğirdirspor Kulüp Başkanı Halil İbrahim Uysal bir araya geldi.

Günaydın, burada yaptığı konuşmada, hafta sonu Isparta'nın iki takımı Eğirdirspor ve Davrazspor'un iddialarını ortaya koyacakları birmaçta karşı karşıya geleceklerini söyledi.

"Maçı kim kazanırsa kazansın, kazanan Isparta olacaktır." diyen Günaydın, maçta kötü tezahürata izin vermeyeceklerini, bunu yapanlara müsabakalara giriş yasağı konulacağını kaydetti.

Isparta'da spor adına güzel şeyler olduğunu ifade eden Günaydın, şöyle konuştu:  "Sadece futbola değil bütün spor dallarına destek olacağız. Öylesine güzel bir atmosferdeki Isparta'mız, Eğirdir'imiz ve diğer ilçelerimiz için çok önemli olayları konuştuk, çok önemli olayları konuşuyoruz. Geldiğim günden beri spora desteğimizin olacağını ve bunun da tüm branşları kapsayacak şekilde olacağını ifade etmiştim. Biz sadece futbola ve takım sporlarına yoğunlaşmıyoruz. Bizim tenis, boks, karate,tekvando ile uğraşan sporcularımıza da destek olacağımızı ifade etmiştim. Çünkü bunlar da desteğe, ilgi ve alakaya muhtaç çocuklarımız ve gençlerimiz. İmkanlar ölçüsünde tüm takımlara, tüm sporculara destek olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Geçen gün Eğirdir'deki voleybol maçına gitmiştim. İyi bir voleybol takımımız var. arkadaşlarımız özveri ile zamanlarını ve imkanlarını ayırıyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak, spora yönelmeleri için ortaya koydukları mücadele her türlü takdirin üzerinde."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

32

24 Kasım 2016 Perşembe 19:27

15 temmuz öncesi ısparta spora bir kuruş yardım etmeyip, futbolla alakası olmayan bir cok iş adamı sizin teşviklerinizle birazda sizlere yakın olmak için ısparta spora sahip cıktılar yada öyle görünüyorlar. Ama bir ilin en büyük bürokratının tarafsız olması lazım. Bu kadar zengin yönetici oyuncuların kalacak yerlerini yemegini parasını cebinden ödemeli valilik özel idarenin parasından değil.

gülkent

24 Kasım 2016 Perşembe 18:28

Futbolcular sahaya el ele çıksun beraber türbünleri selamlasın hiç bir olaya çıkmaz......

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR