25 Nisan 2024 Perşembe

VALİ DERBİ ÖNCESİ UYARDI

VALİ DERBİ ÖNCESİ UYARDI

Spor

Hafta sonu Isparta'da Bölgesel Amatör Ligde aynı grupta mücadele eden Isparta Davrazspor ve Eğirdirspor maçı olacağını kaydeden Vali  Şehmus Günaydın, "Biz her iki takımda bizim anlayışıyla hareket ediyoruz. Eğirdirspor da Isparta Davrazspor'da bizim. Bize yakışan taşkınlıktan uzak bir maç olsun istiyorum.    Geçen maçlarda taraftar gruplarımızı toplamış ikaz etmiştim. Biz centilmenliğimizle ön plana çıkalım dedim. Kötü tezahürat olması diye toplantı yaptık. Büyük ölçüde buna uyuluyor. ama uymayan küçük bir azanlık var. Onları da tespit ettik. Bu maça küfü ettiği tespit edilen taraftarlar alınmayacak.  Bundan sonra da kötü tezahürat yapanlar tespit edilecek. Tespit edilenler hiç bir şekilde maçlara alınmayacak. Önemli bir maç var. Isparata'nın derbisidir. Bugüzel iki takım bir araya gelecek. Sonuç ne olursa olsun biz Isparta'yız hepimiz biriz. Yenilen yeneni tebrik etsin. Kazanan Isparta olacak. Biz her iki takımı da destekliyoruz" açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

gülkentli

23 Kasım 2016 Çarşamba 09:04

valimiz doğru karar almış.. ligin 2. iç saha maçımızda 3 yaşında kızımla maça gittik.maçtan çıktıgımız günün akşamı eve gelen misa**** hoşgeldiniz **** diye karşıladı. bu yuzden kızımı maça ****üremiyorum artık.

32 GENÇLİK

22 Kasım 2016 Salı 22:17

32 GENÇLİK TARAFTARLAR GURUBU OLARAK MAÇLARA KATILMAMA KARARI ALDIK

Ne oldu?

23 Kasım 2016 Çarşamba 10:03

Neden böyle bir karar alındı acaba?

Harbi 32

22 Kasım 2016 Salı 23:48

32 Gençliğin böyle bir kararı yoktur tribündeki yerimizi alacağız bu her kimse kendi uydurmuş

RAHMİ GÖK

22 Kasım 2016 Salı 22:38

DEMEKKİ KARIŞIKLIK VAR 32 GENÇLİK EN SON BU TAKIMA KÜSTÜĞÜNDE 3 LİGDE İDİK ŞİMDİ BAŞLAMADAN BİTTİ DEMEK

Gültekin

22 Kasım 2016 Salı 21:34

Sayın valimiz çok sağduyulu bir açıklama yapmış.Umarım sözde kalmaz uygulamada da görürüz.Olası bir Eğirdirspor galibiyetinde umarım düşmanca hareketler olmaz.2

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR