19 Mart 2024 Salı

ÜST ÜSTE 7., KEZ ŞAMPİYON OLDU

21-27 Ocak tarihleri arasında Nevşehir'de düzenlenen Büyük bayanlar Türkiye şampiyonasında Milli sporcumuz Sema Çalışkan üst üste 7. Kez Türkiye şampiyonu olarak bizleri gururlandırdı.

Spor

Antrenörü Melihşah Sarıca; "Güçlü rakiplerimizi yenerek şampiyonluğa ulaştık. Bu Türkiye şampiyonası bizim için çok önemliydi. Çünkü bu sene Avrupa,Dünya ve Akdeniz oyunları olacak. Burda şampiyon olan sporcular bu organizasyonlara katılacak. En büyük hedefimiz Olimpiyat Allah izin verirse ve Isparta halkımızın,bürokratlarımızın desteğiyle yine güzel başarılar yakalayacağız."dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali Kale

07 Şubat 2018 Çarşamba 18:49

Zafer kardeşim katılıyorum sana devlette destekliyor diye biliyorum başarılı sporcuyu ama keşke iyaşdan ayrılmasalardı iyaş yıllarca kulüplerinde sahip çıkmıştı ıspartanın en büyük firması gibi sponsor bulmuşlardı halbuki ;; ıspartalı bunu da unutmaz

Mustafa

30 Ocak 2018 Salı 11:51

Tebrikler Sema....

VATANDAŞ

29 Ocak 2018 Pazartesi 21:52

zafer isimli yorumcu kardeşim futbolda kumar,disiplinsizlik,kavga. döğüş, şiddet, ahlaksızlık,hep yenilgi,MİLLİ MANEVİ duyguları bitmiş körelmişlik var diğer sporlarda bu olmadığı için ne adı duyulmaz ama hep başarı gelir hiç feryat etme bu devran böyle gelmiş böyle gider.

Zafer

29 Ocak 2018 Pazartesi 17:24

Bu sporcuları destekleyecek bir sponsor yokmu?Bokscular şampiyonalara kendi imkanlarıyla gidip geliyorlar.Futbola milyon milyon akıtıpta karşılığında hiçbirşey gelmeyeceğini biliyorsunuz.Boksculara parayı harcarsanız hem reklamınız olur hemde Isparta'nın adını herkes duyar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR