29 Mart 2024 Cuma

UltrAslan iftar yemeğinde buluştu

Galatasaray'ın taraftar gurubu olan Isparta UltrAslan gurubu üyeleri önceki gün Böcüzade Park'ında düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

Spor

UltrAslan Isparta genel koordinatörlerinin organize ettiği yemeğe, çok sayıda gurup üyesi ve davetli katıldı.

Böcüzade Yaşam Parkı’nı sarı kırmızılı takıma özel pankartlarla donatan aslanlar, yemeğin ardından UltrAslan il temsilcilikleri seçimini yaptı. Verilen temsilciliklere göre UltrAslan’ın Isparta İl temsilciliğine, Enis Öztürk, Kayacan Gürdal, Burak Mert Demirtaş seçilirken, Utku Nogay ve Okan Mert Karadağ UltrAslan İl Lise Koordinatörü oldu.

Yapılan seçimin ardından konuşma yapan UltrAslan il temsilcisi Enis Öztürk, “ UltrAslan Isparta gurubu olarak düzenlediğimiz yemekte bir araya geldik. Yemeğin ardından takımımızın İl temsilcilerini seçtik. Yaptığımız seçimde UltrAslan il temsilciliğini, il lise koordinatörlerini ve okul temsilcilerini belirledik. Buna göre il lise koordinatörlüğüne Utku ve Okan Mert arkadaşlarımız getirildi. Kendilerini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

ULTRASLAN REFLEX’TE BULUŞACAK

Düzenlenen yemekte gurubun bu yıl Spor Toto Süper Lig maçlarını Reflex Kafe’den takip edeceğini dile getiren Enis Öztürk, “ Gurup olarak takımımızın bu yıl ki maçlarını takıp etmek için mekan seçimi yaptık. Araştırdık ve bizlere en uygun kafenin Reflex Kafe olduğunu düşündük. Bu sezon boyunca takımımızın maçlarını burada takip edeceğiz. Yeni sezonunda takımımıza başarılar diliyoruz” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR