20 Nisan 2024 Cumartesi

TÜRKİYE TAEKWONDO ŞAMPİYONASI ISPARTA'DA YAPILIYOR

Kulüpler Türkiye Taekwondo Şampiyonası ilimiz ev sahipliğinde devam ediyor.

Spor

Işıkkent Spor Salonunda gerçekleştirilen Şampiyonaya ülkemizin 81 ilinden 119 kulüp, 793 sporcu, 150 antrenör, 45 hakem katılıyor.

Türkiye Taekwondo Şampiyonasında ilk gün 30 Kasım Perşembe günü tamamlandı. Dereceye giren sporculara madalyalarını Türkiye Taekwondo Federasyon Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin ve İl Müdürü Murat Gevrek takdim etti.

SEREMONİ TÖRENİ

Işıkkent Spor Salonu'nda yapılan ve 81 ilden 119 kulüp, 449’u erkek, 344’ü bayan bayan olmak üzere 793 sporcunun mücadele ettiği Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nın açılış seremonisi bugün yapıldı.

Seremoni törenine Vali Yardımcısı İsmail Akman, Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan, Türkiye Taekwondo Federasyon Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını Türkiye Taekwondo Federasyon Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin yaptı. Federasyon Başkanı Şahin, Taekwondobranşının son yıllarda büyük yol kat ettiğini ve en fazla lisanslı sporcu sayısına sahip branş olduğuna vurgu yaptı.

Federasyon Başkanı Şahin, Isparta’nın ev sahipliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kürsüye gelen Vali Yardımcısı İsmail Akman ise bu büyük organizasyonun ilimizde yapılmasının mutluluk verici olduğunu aktardı.

Seremoni töreninin sonunda Türkiye Taekwondo Federasyon Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, Vali Yardımcısı İsmail Akman, Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, İl Temsilcisi Emin Büyükkurt’a teşekkür plaketi takdim etti.

İkinci gün müsabakalarında sporcular erkeklerde 63-87 kg, Bayanlarda ise 53-57 kg da tatamiye çıktı. Tatmiye çıkan sporcular, mücadelelerini kıyasıya sürdürdü. Şampiyonaya Ispartalı sporseverlerin yoğun ilgi gösterdi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

eski

04 Aralık 2017 Pazartesi 12:45

muhtemelen Yaşar Hoca çok telaşlıdır bu organizasyonda problem çıkmasın diye bir o kadar da mutludur. Taaa benimle ilgilendiği çocukluğumdaki şevkiyle hala çocuklarla ilgileniyor. Emek veren insanlara saygı duyuyorum

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR