26 Nisan 2024 Cuma

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDULAR

13 Şubat’ta gerçekleşen Okullararası Kros Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil eden İTO Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu, Yıldız kızlarda Türkiye şampiyonası oldu.

Spor


Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan "Okullararası Yıldız ve Gençler Türkiye Şampiyonası" Adana’da gerçekleştirildi.

Yaşar Kemal Kros Parkuru’nda yapılan "Okullararası Yıldız ve Gençler Türkiye Şampiyonası"nda Isparta spor camiasını gururlandıran başarı geldi. 2 bin metre yıldız kızlarda İTO Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu, Türkiye şampiyonu oldu. Şampiyonada Isparta temsilcisi Sidre 2000 Ortaokulu ise dördüncü oldu.

İTO Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu, başarıya Asiye Nur SANCAR, Emine ULUDAĞ, Aslıhan EROL, Sueda KAYACAN, Eda Nur YAVUZ ve Sevdanur TAŞKIN’la ulaştı.

Atletizm İl Temsilcisi Murat KARAYEL, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm antrenörleri Tuncay KAYACAN, Arif KARA ve Bilge GÜNDÜZ, başarıda emeği geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK, Spor Şube Müdürü Ahmet TAŞDEMİR ve Okul Müdürü Özer ÖZDOĞANCI’ya teşekkür etti. 


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR