23 Nisan 2024 Salı

TÜM ŞEHİR BAYRAKLARLA DONATILACAK

TÜM ŞEHİR BAYRAKLARLA DONATILACAK

Spor

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde güller diyarını temsil edecek olan Isparta Davrazspor’da yönetim yeni sezon öncesinde takımın hedeflerine ulaşması için gece gündüz çalışıyor. İl Genel Meclis Başkanı ve Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat’ın direktifleri doğrultusunda yapılan görev dağılımın ardından çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Bölgesel Amatör Lig’de iddialı bir takım yaratmak için kolları sıvayan ve ligin en iyi isimleri olarak göze çarpan 15 futbolcuya sözleşme imzalatan yönetim, takımın kurumsal yapıya kavuşması için de elinden geleni yapıyor.

Kentin şampiyonluk havasına bürünmesi ve şehrin birlik ve beraberlik içerisinde olması için de bir takım çalışmalar yapacak olan yönetim, Davraz Store konusunda önemli adımlar attı.

TÜM KENT YEŞİL-PEMBE OLACAK

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, “Önümüzdeki haftadan itibaren kent merkezi ve şehrin dikkat çeken yerlerine bayraklar asılacak. Ayrıca takıma katkı sağlamak için de işletmeler bayrakların üzerine firmaların ismini yazdırarak takımımıza katkı sağlayabilirler. Ayrıca kombine kartlarımızda önümüzdeki günlerde satışa çıkarılacak” dedi.

Bu arada bayrak ve kombine kartla ilgili +90 530 522 32 32 nolu telefondan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

başgan

13 Temmuz 2018 Cuma 18:16

o sene bu sene olsun ****ri serkan abiiii

Spor sever

13 Temmuz 2018 Cuma 14:14

Transfer diye milleti gazlamayın, gelen adamların yaşı geçmiş işi bitmiş adamlar. Şabanın filmi gibi aynı rengini değiştirip millete süper transfer diye kakmayın. Eğer öyleyse Isparta da somalili çok, altına da yazın kamerun milli takım forvetini aldık diye ;)

Taraftar32

13 Temmuz 2018 Cuma 14:09

Emegi geçen herkezden allah razı olsun her ne kadar size bazı sosyal medyadan agır ithamlar yapılsada (herkes çok iyi biliyor o şahsın kendi çıkarları için neler yaptıgını daha önce ve şimdi neler yaptıgını bu taraftar biliyor) bu şehir size güveniyor çok genç arkadaşlarla yeni heyecan içindesiniz inşallah sonunda kazanan ısparta olacak menfeatçilere sakın bırakmayın BU ŞEHİR ARKANIZDAN GELECEK !

basketbol

13 Temmuz 2018 Cuma 13:32

Maalesef sizler için tek spor futbol oysaki diğer branşlarda o kadar başarılı insanlar varki, birazda diğer alanları destekleyin, başarılı birçok dalda spor yapanlar var ama sponsor eksiklikleriyle yok olup gidiyorlar, yazık, yazık, yazık...

swerty

13 Temmuz 2018 Cuma 12:41

bu ligde başarı istiyorsan atanın ,tutanın ve teknik direktörün iyi olacak. yoksa yazık edersin.

ss uu

13 Temmuz 2018 Cuma 12:04

bir halt olmayacak yine. boşa harcamayın bari parayı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR