25 Nisan 2024 Perşembe

TEŞEKKÜRLER BİLGİÇ

TEŞEKKÜRLER BİLGİÇ

Spor

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta AK PartiMilletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, kentte kazandırılacak yeni bir profesyoneltakım için adım atma kararı aldıklarını söyledi.

“Ispartasporiçin bir kıvılcım çak” sloganıyla yola çıkan Ispartalı Gazetecilerinmesajlarına TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta AK Parti MilletvekiliSüreyya Sadi Bilgiç’ten olumlu mesaj geldi. 

Akdeniz Muhabirinin ulaştığı TBMM Plan ve Bütçe KomisyonuBaşkanı Isparta AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’ten kenttekazandırılacak yeni bir profesyonel takım için adım atma kararı aldıklarınısöyledi.  Bilgiç, “Atakan YazganBaşkan’la görüştük. Arkadaşlarımız hazırlık yapıyor. Ispartaspor konusunda adımatma kararı verdik. Cuma gününde Isparta’ya geldiğimde bazı temaslarım olacak.Belediye Başkanıyla da bir araya geleceğiz. Bu zorlu yola çıkıyoruz” dedi.

Bu arada  Isparta’nınBAL’daki temsilcisi Özel İdarespor’un isim değişikliği yapılacağı ve kente maledileceği belirtildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yalvaçlı

14 Haziran 2016 Salı 22:18

takım adının içinde ısparta olabilecekmi çünkü ısparta spor olursa eski borçları ödemek gerekiyor federasyon onay vermez başka türlüde nasıl olacak değişik bir isim dede ne kadar sahiplenilecek hadi bakalım vekil de herseçim öncesinde bol keseden atar tutar bakalım bu defa ne olacak.

BİLAL

14 Haziran 2016 Salı 15:11

RAMAZAN AYINDAYIZ BAK UMUT TACİRLİĞİ YAPMAYIN ADAM GİBİ BİR YÖNETİM İLE 3 LİGE ÇIKALIM

Hakan CAN

14 Haziran 2016 Salı 13:52

Çok sevindik sayın vekilim.Size yakışanı yapmışsınız. Isparta gibi bir ilin profesyonel liglerde takımı olması gerekir.Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Sait

14 Haziran 2016 Salı 13:04

Helal vekilim sana. Çok güzel bir gelişme. Bir an önce yönetim kurulmalı. Bravo. Gol böyle atılır

Mehmet

14 Haziran 2016 Salı 10:51

Çok sevindirici bir haber ısparta ili olarak futbolu seviyoruz emeği geçen herkeze teşekkürler,,,,,

İbrahim E.

14 Haziran 2016 Salı 10:45

Herkes üzerine düşeni artık yapmalı şehrin heyecanı geliyor Allah utandırmasın şimdi şöstek değil destek olma zamanı Atakan Yazgan başkansa içim rahat bu sefer başaracağız şehir desteklemeli Teşekkürler emeği geçenlere

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR