24 Nisan 2024 Çarşamba

TEMSİLCİLERİMİZ NELER YAPTI!

Eğirdir 1 Puana Razı Oldu

Spor

Bölgesel Amatör Lig 7'nci gurupta mücadele eden Eğirdirspor sahasında karşılaştığı Sarayköyspor ile 2-2 berabere kaldı.

Kendi saha ve seyircisi önünde Sarayköyspor'u ağırlayan Eğirdirspor ilk yarısını üstün kapattığı maçtan 2-2 berabere ayrıldı.

İlk yarıyı 2-1 üstünlükle kapatan Eğirdirspor ikinci yarı üstünlüğü koruyamayarak 1 puana razı oldu.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta İdman Yurdu ligdeki 18. Maçında Antalya deplasmanında Konyaaltı Belediyespor’a farklı mağlup oldu.


Konyaaltı Belediye Stadı’nda oynanan maçı Konyaaltı Belediyespor 3-0 kazandı.

Konyaaltı Belediyespor'u galibiyete taşıyan golleri: 30. Dakikada Bayram Akdere, 52. Dakikada Deniz Savurdan ve 83. Dakikad Buğra Ödül attı.

ISPARTA SPORTİF RAKİP TANIMIYOR


Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, Maliye Okulları karşısında 3-1 üstünlük sağladı.

Ligde doludizgin yoluna devam eden Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü deplasmandan da galibiyetle dönmesini bildi. Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde lideri dize getiren Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü bu sefer de deplasmandan galip ayrıldı.

Deplasmanda bugün Maliye Okulları ile karşılaşan Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü ilk seti 25-18 kaybetti. İkinci seti 22-25 kazanan temsilcimiz, üçüncü seti 23-25, dördüncü seti ise 22-25 kazandı.

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü aldığı bu galibiyetle ligde üst üste 4’ncü galibiyetini almış oldu

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR