28 Mart 2024 Perşembe

TEKNİK DİREKTÖRDEN MAÇA DAVET

TEKNİK DİREKTÖRDEN MAÇA DAVET

Spor

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Kemal Oskay, Pazar günü Bucak Belediye Oğuzhanspor’la oynanacak maça tüm sporseverleri davet etti. Oskay, “Futbol taraftarla güzel. O muhteşem atmosferde oynamak futbolcularımı daha da motive edecektir” dedi.

Isparta Davrazspor, 14 Ekim Pazar günü Atatürk Stadı’nda oynanacak Bucak Belediye Oğuzhanspor maçına kilitlendi. Pembe-yeşilliler, bugün yapacağı ter antrenmanının ardından maç saatini bekleyecek.

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Kemal Oskay, Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaşmasını kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.Hafta başından bu yana futbolcularla toplantı yaptığını ve maçın analizini yaptırdığını kaydeden Oskay, “Bucak Belediye Oğuzhanspor, genç ve koşan bir ekip. Bizde haftalar ilerledikçe daha iyi olacağımızı en son oynadığımız Yatağanspor maçında gördük. Yatağan maçını Bucak Belediye Oğuzhanspor galibiyetiyle taçlandırmak istiyoruz” dedi.

“FUTBOL TARAFTARLA GÜZEL”

32 Gençlik Taraftar Grubunun ve sporseverlerin göreve geldiği günden bu yana yanlarında olduğunu söyleyen genç teknik adam, “Onların desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Futbol taraftarla güzel. 12. adama ihtiyacımız var. O nedenle tribünlerin tıklım tıklım olmasını istiyoruz. Onların coşkusu takımımızı ateşleyecektir. Rakip oyunu soğutmak isteyecektir. Sinirlerimize hakim olmamız lazım. Futbolcularımız hata yaptığında moral verirsek daha iyi olacaktır. Top rakipteyken de taraftarımızın baskısını iyice artırmasını bekliyoruz ” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Baykuş

15 Ekim 2018 Pazartesi 19:15

sayın admin işinize gelmeyince yorumları yayımlamıyorsunuz hayırdır doğruyu söylememiz işinize gelmiyor mu

KAMYONCU MAHSUN

15 Ekim 2018 Pazartesi 18:29

DAHA LİGİN BAŞI ,ACELECİ DAVRANDIK.SAHADA HOCA FALAN YOK TAKIM DERSEN HİÇ YOK.YENE MİNOYORSAN KENDİ EVİNDE YENİLME BARİ SAYIN HOCAM....=(((

Misafir

14 Ekim 2018 Pazar 22:11

Biz geldik ama sahada takım falan yoktu sayın hocam

fatih

13 Ekim 2018 Cumartesi 15:14

Açık 10 tl kapalı 20 tl yapıp mi davet ediyorsunuz..Bu 2.-3. Lig maçı değil Bal ligi.Antalya'da insanlar 20 tl ye süper lig maçı izliyor.böyle giderse yakinda seyirci ararsiniz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR