29 Mart 2024 Cuma

TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

Spor

Ispartaspor yönetimi ve teknik heyeti ikinci yarı öncesi önemli açıklamalarda bulundu

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Ispartaspor, ligin ilk yarısındaki son 7 maçta 6 galibiyet bir beraberlik alarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.  Ispartaspor yönetimi ve teknik heyeti bugün ikinci yarı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Tek hedefin şampiyonluk olduğunu söyleyen Ispartaspor heyeti, taraftara destek çağrısında bulundu.

YENİ TRANSFERLER TANITILDI

Toplantıda transferde tanıtıldı. Çubukspor'dan kanat oyuncusu Nurettin Çakır, orta saha İsa Taşdemir, sol bek Kaan Oruç, Atakum Belediyespor'dan kaleci Ali Yasin Demir, İstanbul Beyoğlu Yeni Çarşıspor'dan sağ bek Güven Şen ve Burdur Bucak Belediye Oğuzhanspor'dan stoper Emin Ergün transfer edildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Taraftar

20 Ocak 2020 Pazartesi 09:32

Atakan Yazgan başkan, bu açıklamalarıyla Galip'in daha önce söylediklerinin doğru olmadığını bir kez daha gösterdi.Galip'e zaten inanmamıştık da, üzülmesin diye inanmış gibi yaptık.

Adamım

19 Ocak 2020 Pazar 10:31

Savlu Gripin rumuzlu arkadaşım, evde hiç olanlar dışarda adam olduğunu sanıp, kendini maçlarda küfrederek ya da başka bir şekilde varlığını ispat etmeye çalışıyor.

Esnaf

18 Ocak 2020 Cumartesi 23:39

Gonulden inanıyorlar mi tarkan ağabey

Savlu gıripin

18 Ocak 2020 Cumartesi 23:22

Başkanım şu tarfatariz diye bağıran guruba ne olur taviz verme zaten maça para vermeden giriyorlar birde işte ne takım kötüye gittimi başkana küfür futbolcuya küfür şükrü başkana küfür sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık bişeye faydaları yok tek yaptıkları küfür bunları uzaklaştır başkanım onlar olmasada olur şimdi küfür edecekler çokta tınnnnn diyeceğim

Lost

18 Ocak 2020 Cumartesi 21:49

İnşallah hadi bakalım vira bismillah

Taraftar

18 Ocak 2020 Cumartesi 21:44

Sayın Yazgan, Sayın Şengün ve Kaleci arkadaş saygı çerçevesinde ne güzel açıklamalarda bulundu. Hiçbiri BEN demedi. Eğitim şart diye boşa dememişler. Başarılar diliyorum.

Eren

18 Ocak 2020 Cumartesi 21:28

Stoper emin yok fotoğraflarda.Sıkıntı yoktur inşallah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR