16 Nisan 2024 Salı

TED ISPARTA KOLEJİ TÜRKİYE FİNALLERİN de..

TED ISPARTA KOLEJİ TÜRKİYE FİNALLERİN de..

Spor

Okul Spor faaliyetleri 2014-2015 yılı programında yer alan  Yıldızlar – Küçükler Okullar arası Tenis İl Birinciliği müsabakaları 17 – 18 Mart tarihlerinde Süleyman Demirel Üniversitesi Tenis Kortlarında gerçekleştirildi.

 



TED Isparta Koleji Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Derya KESER liderliğinde katıldığı 3 takımla küçük kız ve küçük erkek takımlarında il birincisi olarak Mayıs ayında İzmir’de yapılacak Türkiye Finallerinde Isparta’yı temsil edecek. Turnuvada yıldız erkekler takımı il ikincisi Oldu.Tenisteki başarısının yanında 9-13 Mart tarihlerinde düzenlenen okullar arası yüzme il birinciliği müsabakalarında minik kız, minik erkek, küçük kız, küçük erkek ve yıldız kız olmak üzere 5 takımıyla il ikincisi olmuştur.

TED Isparta Koleji Genel Koordinatörü ve Lise Müdürü Hayrettin Bilge, ilk ve Orta Okul Müdürü Hüseyin Avni Şataf,öğretmenlerini  ve öğrencilerini tebrik ederek hem akademik hem de spor alanında başarılı olmanın her okula nasip olmayacağını,TED’li olmanın bir ayrıcalık olduğunu  belirtti

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

eğitim

20 Mart 2015 Cuma 18:08

ADAMLARA BAKSANA SANKİ DÜNYAYI FETHETTİLER.EĞİTİM ÖĞRETİMDE SIFIR ÇEKİYORLAR..YAPTIKLARI SHOWA BAK...ÇOK MANİDAR

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR