25 Nisan 2024 Perşembe

TARAFTAR DEDİĞİN BÖYLE OLUR!

TARAFTAR DEDİĞİN BÖYLE OLUR!

Spor

“Bizde küfüre yer yok”

 Isparta Davrazspor’un Taraftar Grubu 32 Gençlik, yaptığıaçıklamada küfüre karşı olduklarını ve küfür edenin zaten grupta yerininolamayacağını açıkladı.

 Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden IspartaDavrazspor’da iki taraftarın stada girmeme cezası almasının ardından ortayaçıkan olumsuz duruma Isparta Davrazspor’un Taraftar Grubu 32 Gençlik tepkigöstererek, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Eğirdirspor maçında stada geç gelmişve ilkyarım saat tezahüratta bulunmamıştı.

 

32 GENÇLİK; “KÜFÜR EDEN İÇİMİZDE BARINAMAZ”

 

Bunun ardından Isparta Davrazspor’un Taraftar Grubu 32Gençlik bu konuda çok önemli bir karar alarak bunu da kamuoyuna duyurdu.  Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada;“Biz 32 Gençlik Taraftar Grubu olarak her türlü küfüre, hakarete karşı birgrubuz. Yaşanan olaylardan sonra bu konuda daha dikkatli olacağız iç sahada vedeplasmanda kesinlikle küfür edilmeyecektir. Küfür edenlere de engelolunulacaktır. Bu şahıslara 32 Gençlik çatısı altında yer verilmeyecektir.

 

“BÜYÜKLERİMİZE SAYGISIZLIK BİZE YAKIŞMAZ”

 

32 Gençlik olarak tek amacımız takımımızı desteklemektir.Küfür, güvenlik güçleriyle tartışmak, yetkililere ve büyüklerimize saygısızlıkyapmak bize yakışmaz. Bu konuda herkesi duyarlı ve daha dikkatli olmaya davetediyoruz” denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Halil

01 Aralık 2016 Perşembe 10:36

Lütfen gelmeyin stada. İnsanlar çocuklarını da yanlarına alıp medenice, keyifle bir spor karşılaşması izlemek istiyorlar ama küfürbazlardan ne mümkün.

gerçek

01 Aralık 2016 Perşembe 09:25

bizde yedik sizin yüzünüzden stada bayan gelmiyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR