28 Mart 2024 Perşembe

TANJU ÇOLAK’TAN VALİ GÜNAYDIN’A ÖVGÜ

TANJU ÇOLAK’TAN VALİ GÜNAYDIN’A ÖVGÜ

Spor

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, Isparta Valisi Şehmus Günaydın'ın davetlisi olarak Isparta'ya geldi. Isparta Davrazspor-Tavşanlı Linyitspor maçını izleyen Çolak'a Isparta Yıldız Bayan Futbol takımının oyuncuları karanfil verdi.

"Halkla bütünleşen böyle valilere ihtiyaç var"

Devre arasında gazetecilere maçın gidişatıyla ilgili açıklamada bulunan Çolak, ilk 10 dakikada Tavşanlı Linyitspor'un baskı kurduğunu ancak sonrasında Isparta Davrazspor'un oyunu dengelediğini söyledi.İki takviyeyle Isparta Davrazspor'un çok daha iyi olacağını ifade eden Çolak,"Maçtan sonra Isparta'yı gezeceğiz. Sayın Valimiz benim çok sevdiğim değer verdiğimi bir isimdir. İnanıyorum ki Isparta Davrazspor'a çok iyi şeyler katacaktır. İnşallah burada uzun kalır eserlerinden, hizmetlerinden yararlanırsınız. Ben buradan İçişleri Bakanımıza sesleniyorum. Böyle Anadolu şehirlerinde hele hele doğu bölgelerindeki illerde tüm valiler böyle olmalı.Halkı kucaklayan, halkla bütünleşen valilere ihtiyaç var. Bu konuda Isparta çokşanslı. Bir şehirde en keyifli şey futbol. Şimdi bu maçta galip gelirse takım günlerce konuşulacak. Bundan güzel sosyallik var mı? Türkiye'de en iyi futbolu bir de siyaseti biliyoruz" diye konuştu.

KRALA 32 NUMARALI FORMA

Daha sonra Vali Günaydın tarafından Tanju Çolak'a adının yazılı olduğu 32 numaralı Isparta Davrazspor forması hediye edildi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da plaket takdim etti. Maç sonunda taraftarlar,Çolak'la hatıra fotoğrafı çektirmek için sıraya girerken; Çolak, 1-1 biten maçın sonunda taraftara "Moralinizi bozmayın. Sizin desteğinizle Isparta Davrazspor hedefine ulaşacak" diye seslendi. 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet

10 Ekim 2016 Pazartesi 08:30

çok kolay gol yiyoruz forvet hattı çok zayıf oyun kurucuya ihtiyaç var bu takıma enaz 4,5 futbolcu takviyesi gerek,,,,

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR