16 Nisan 2024 Salı

SÜPER LİG’DEN TRANSFER

SÜPER LİG’DEN TRANSFER

Spor

3’ncü ligin bombasını Isparta Spor patlattı

Türkiye Futbol Federasyonu 3’ncü Ligin en büyük transfer bombasını Isparta Spor patlattı. Ekibimizin son transferi Kasımpaşa Spor’un genç kalecisi Muratcan Yıldız oldu.

Isparta Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’ın girişimleriyle Süper Lig takımlarından Kasımpaşa Spor’un file bekçisi Muratcan Yıldız, yeşil pembeli ekibe evet dedi. Yeni sezonda Isparta Spor’un kalesini Süper Lig oyuncusu Muratcan Yıldız koruyacak.

Uzun süredir Kasımpaşa Spor’un file bekçisi 22 yaşındaki 1.88 boyundaki Muratcan Yıldız ile görüşme halinde olan Isparta Spor en sonunda bombayı patlattı. Kaleci Muratcan ile anlaşan yeşil pembeli ekip yeni döneminde en büyük transferini gerçekleştirmiş oldu. Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, transferin gerçekleşmesine büyük katkı sağlayan Ispartalı Milli Futbolcu Yusuf Erdoğan’a da teşekkür etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hüseyin

26 Ağustos 2020 Çarşamba 14:06

messi de barselonadan ayrılıyormuş. bilginiz olsun belki ilgilenirsiniz

Ahmak

26 Ağustos 2020 Çarşamba 11:42

Konyalı Ali yönetime giremeyince saldırılarda bulunuyor. Arkadaş seni Ispartasporda görmek istemiyoruz. Kaç para verdin. 3 kuruşluk verdiğin parayla adamlık yapıyorsun. İşine bak.

Metin

26 Ağustos 2020 Çarşamba 08:02

Helal olsun Yusuf Erdoğan. Queresmayı da gönder birşey denicez

ali can

25 Ağustos 2020 Salı 18:21

Parası olan değil bilgisi olan yönetime girsin. Örneğin sosyal medya uzmanı olsun. Basın sözcüsü olsun. Konuşmayı bilmeyen adamlar sırf parası var diye geçmişte yönetime girdi. Bu kez bu hatalara düşmeyelim.

Basgan

25 Ağustos 2020 Salı 17:44

Ben bunu amatör transferler yaptıkları zaman söylemiştim yine söylüyorum siz artık amatör ligte değilsiniz üst liglerden hatta sansasyonel yaratacak süper ligten bir iki isim almanız lazım ve ayrıca yönetiminde memleketin ağa paşası olacak amatörde ki şovmen yönetici olmayacak evde deplasmanda karşısında önünü iliklenecek adam olacak

Deli Fişek

25 Ağustos 2020 Salı 16:23

Helâl Olsun. İşte böyle transferler lazım.

tufangenç

25 Ağustos 2020 Salı 16:17

tranferler cok güzel ama yetmez eyer kulübün ayağa kalmasını istiyorsak daha önce söylediğim gibi reklam alın stada ve forma sponsorları alın lütfen belediyelerin fabrikalarla anlaşma yapın ıspartalı iş yerleriyle fabrikalarla anlaşma yapın kol gögüs sırt şort çorap sponsorları için anlaşma yapın stad içi reklamları maç başı biletle bu iş olmaz reklam komitesi yöneticilikte olsun

Ali

25 Ağustos 2020 Salı 16:06

Çok iyi ya

ısparta duyarlısı

25 Ağustos 2020 Salı 15:56

yoooqqqq aqk

Dinarlı32

25 Ağustos 2020 Salı 15:40

Başkanımızdan yöneticilerimizden ricamız artık RESMİ SOSYAL MEDYA hesaplarının açılması ve AKTİF şekilde kullanılmasıdır. Facebook twitter ve instagram hesaplarının açılması ve profesyonelce yönetilmesidir

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR