16 Nisan 2024 Salı

ŞİMDİ DESTEK ZAMANI SÖZLER LAFTA KALMAMALI

ŞİMDİ DESTEK ZAMANI SÖZLER LAFTA KALMAMALI

Spor

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta bu sezon şampiyonluk mücadelesi verecek olan Isparta Davrazspor’un profesyonel liglere yükselmesi için 7’den 77’ye herkese görev düşüyor. Güller diyarında yaşayan, bu şehir sayesinde bir yerlere gelen, Isparta’nın ekmeğini yiyen herkes üzerine düşeni yaparsa şampiyonluk çok daha kolay geçecektir.

DAVRAZSPOR ÜZERİNDEN PRİM YAPANLAR NEREDE?

Seçimler öncesinde Isparta Davrazspor’u ağzından düşürmeyenler şimdi bırakın destek olmayı takımın ne formasını ne kombinesi alıyor. Gençlerle omuz omuza vererek fotoğraf çektirenler “Isparta Davrazspor hak ettiği yere ulaşacak. Isparta’nın profesyonel ligde mutlaka takımı olmalı. Davrazspor bu şehrin her şeyidir” diyenler nerede?

Yönetim, kenti bayraklarla donatmaya çalışırken Davraz Store’yi de hayata geçirdi. Bir yandan transfer çalışmaları diğer yandan kulübün mali yapısı, diğer yandan da sezon hazırlıkları sürerken yük sadece 5-10 yöneticin sırtında.

Halbuki Davrazspor tüm kentin takımı. Nerede Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, nerede Borsa, nerede Esnaf Odaları, nerede İşadamları Dernekleri, nerede Sivil Toplum Örgütleri, nerede işadamları? Nerede Süleyman Demirel Üniversitesi?

Yaşanabilir şehirler sıralamasında birinciyiz diye övünenler nerede?

ALTIN ZENGİNİ ISPARTA AMATÖR LİGDE

Bu arada geçtiğimiz günlerde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ile Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre Türkiye’nin altın zengini illeri açıklanmıştı. Listede birçok ili geride bırakan Isparta, İstanbul’dan sonra Türkiye’nin altın zengini ikinci ili oldu. Ispartalıların bankada toplam 274 milyon 181 bin liralık altın mevduatı bulunuyor. Altın zenginliğine sahip olan Isparta maalesef ve maalesef taşın altına elini sokmuyor. Halbuki amatör kulüplere yapılan harcamaların vergiden düştüğünü bilen işadamlarımız olmasına rağmen sorumluluktan kaçılmamalı.

Sözler lafta kalmamalı.

ŞİMDİ DESTEK ZAMANI

Isparta neden Bölgesel Amatör Lig’de yerinde sayıyor dediğimizde dönüp aynaya da bakmamız lazım. Neden amatördeyiz, tam anlamıyla kenetlenemediğimiz için. Herkes sorumluluğunu bildiği sürece başarı mutlaka ve mutlaka gelecektir.

Bu şehrin profesyonel lig özlemi var. O şampiyonluk er veya geç gelecek. Şimdi bahane üretmek yerine herkes gücünün yettiği kadar bu takıma destek olunmalıdır.

İlk yıl Isparta Davrazspor için kampanyalar düzenlenmişti. Bu kampanyalar yeniden düzenlenmelidir. İlçelerde dahil 434.698 nüfusa sahip olan Isparta, 10 bin forma, 10 bin kombine ve 1000 bayrak hedefine ulaşabilir mi? 2 günde çok rahat ulaşır. 30 binlik ilçeler bu rakamlara ulaşırken Isparta ulaşamıyorsa yuhh olsun…

Çoğu Ispartalı amatör liglerde olmayı kendini yakıştıramıyor. Bugün AFJET Afyonspor nereden nereye geldi? Akhisar nerede?, Alanyaspor nerede? Bu şehrin profesyonel liglerde olma vakti geldi de geçiyor. O nedenle tüm kenti Isparta Davrazspor için tek yürek, tek yumruk olmaya davet ediyorum. Başka Isparta yok…

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

davraz

27 Ağustos 2018 Pazartesi 09:22

Ali Bey ticaret odası iyi partiyi ziyarete gitmiş ondan gelememiştir

Aaa

27 Ağustos 2018 Pazartesi 04:21

Şampiyonlar ligi kupasını alırsınız bu gidişle

Ali veli

26 Ağustos 2018 Pazar 23:51

En son dolar bozdururken gördük.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR