29 Mart 2024 Cuma

ŞEVKET SAVLUDAN BÜYÜK JEST

Ispartaspor, sezon öncesi çalışmalarını sürdürürken, Kulüp Başkanı Şevket Savlu tarafından tüm futbolculara peşinat ödendi...

Spor

Geçtiğimiz akşam 20 futbolcunun peşinatını ödeyen başkan Savlu, bununla beraber rahat bir psikolojiyle lige hazırlandıklarını belirtti. Savlu, "futbolcular peşinatlarını aldı. Şuan için lisans ve maddi anlamda bir sıkıntımız yok" dedi. Savlu yaptığı açıklamada Ispartaspor formasını giyen her oyuncunun çok iyi mücadele ortaya koyduğunu ve takımın iyi işler başaracak kapasitede olduğunu söyledi.
 
"HOCAMA VE FUTBOLCULARA GÜVENİYORUM"
 
Teknik direktör Ercan Erkavas yönetimindeki takımın güvenilir ellerde olduğuna da değinen ,Savlu " Ispartalı endişelenmesin. Hocamız takım için gereğinden fazlasını yapıyor. Bunun yanında eksiklerimizin de tamamlanmasıyla, büyük işler yapacak bir kadroya sahip olduğumuz ortaya çıktı. Önümüzdeki dönemde takım içindeki rekabet de artacak ve forma için herkes ayrı bir mücadeleye girecek. "90 dakika boyunca mücadele edecek birtakımımız var. Ayrıca hazırlık maçlarını bizden üst lig takımlarıyla yaparak kadronun sağlamlaşmasını sağlıyoruz. Hocama ve futbolculara güveniyorum" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR