25 Nisan 2024 Perşembe

SDÜ'YÜ TERCİH ETTİ!

Trabzonspor’un Ispartalı milli futbolcusu Yusuf Erdoğan, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Spor Bilimleri'nde öğrenimine devam edecek. Erdoğan, başvurusunu önümüzdeki günlerde yapacak.

Spor

Trabzonspor’un Ispartalı milli futbolcusu Yusuf Erdoğan,Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’yı ziyaret etti.

Tatilinin bir kısmını memleketi Isparta’da geçiren Erdoğan,yüksek öğrenimine de SDÜ’de devam edecek. ‘Milli Sporcu Kontenjanı’ndan Spor Bilimlerine kayıt yaptırma başvurusu için SDÜ’ye gelen Erdoğan, sezonun değerlendirmesini de yaptı. Erdoğan, zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını ve önümüzdeki sezonun kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Erdoğan,memleketinin üniversitesinde akademik yaşantısına devam edeceğini de ifadeetti.

Rektör, Çarıkçı ise Yusuf Erdoğan’ın başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, “Yusuf’a kapımız sonuna kadar açık. Süleyman Demirel Üniversitesi olarak öğrenimini burada yapacak olmasından dolayı da gurur duyarız. Sporu seviyorum. Ve Yusuf’un Süleyman Demirel Üniversitesi’ne gelmesiyle bir çok ismin de üniversitemize kayıt yaptıracağına inanıyorum. Onu 32 numaralı formasıyla görünce çok mutlu oluyorum.” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vaay be

26 Mayıs 2016 Perşembe 15:52

Bu cocuk sıradan bir insan bir ögrenci abartmayın her ögrencı eşit hocaların karşısında!

vatandaş

27 Mayıs 2016 Cuma 00:29

söylediğin ****. Hoca seni kullanıyorsa eşit değilsin demektir.Okullara öğrencileri alıyorlar asisitnalaı alıoorlar sınav okutuyorlar. Böyle eşitlik mi olur?300 milyonluk botu olan öğrenciyi partme alıyorar ama ıspartalıyı sırf ıspartalı diye almıyorlar. bunların var ya ..... neyse

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR