19 Nisan 2024 Cuma

SAVSPOR EĞİRDİRSPOR OLUYOR

SAVSPOR EĞİRDİRSPOR OLUYOR

Spor

Spora tutkusu ile tanınan Eğirdir Belediye Başkanı ÖmerŞengöl, Savspor'u Eğirdir'e almayı başardı. Yıllardır Belediye Başkanlığıgörevinde futbola büyük ilgi duyan Başkan Şengöl, Isparta Belediye BaşkanıYusuf Ziya Günaydın'a örnek olsun.  

 

Eğirdir'de 4'ncü dönem tekrar başkanlığa seçilen ve Eğirdir'detekrar bir futbol takımı oluşturulması için yoğun çaba sarf eden Başkan Şengöl,Savspor'un isim hakkını aldı. Ligten düşen ve zor günler geçiren Ispartasporile ilgilenmeyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a örnek olacak birdavranış sergiledi.

 

Mavi-beyazlılar, lige katılım için gerekli desteğibulamayınca takım, tüm haklarını Eğirdirspor’a devretti. Yeni sezondaDSİspor’la birlikte Eğirdirspor Isparta’yı temsil edecek.

Isparta’yı Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde 2 ekip temsiledecek. Önceki gün akşam itibariyle dün sürpriz gelişmeler yaşandı. Savspor,lige katılım için gerekli desteği bulamayınca takım, tüm haklarınıEğirdirspor’a teslim etti. Yeni sezonda DSİ Spor’la birlikte EğirdirsporIsparta’yı temsil edecek. Eğirdirli yöneticiler, Futbol Federasyonu’na 25 binTL’lik teminat mektubunu yatırdı. Savspor’un yerine yeni sezonda EğirdirsporIsparta’yı temsil edecek.

Eğirdirli yöneticiler, dün apar topar Isparta’ya gelerek teminatişini çözdüler ve lige katılım için gerekli başvuruları yaptılar. Yapılacakkongrede isim değişikli ve renkler değiştirileceği belirtildi. Konuyla ilgiliaçıklamalarda bulunan Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Şube BaşkanıErhan Oturak, yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de Isparta’yı 2 ekibin temsiledeceğini söyledi. DSİ Spor’dan sonra Savspor’un yerine Eğirdirspor’un liglerekatılacağını bildiren Oturak, “Her iki takıma da başarılar diliyorum. Yollarıaçık olsun” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Eski Eğirdir Sakini

20 Ağustos 2014 Çarşamba 11:34

Eğirdirli, Futbolcu besleyecem diye su parasını 5 katı ödemeye Plajdan paralı faydalanmaya , Piknik alanlarına para ile girmeye alışıktır.Bi şey olmaz. Çok şükür ayrıldık ordan Eğirdirli düşünsün artık.:)))

ah sav

12 Ağustos 2014 Salı 19:01

sav beld yesı nıye desteklemiyorkı bu yonetım sosyal aktıvıteyı sevenlerle dolu yazık sava

Eğirdir'li

31 Temmuz 2014 Perşembe 17:30

Büyük Başkan Ömer Şengöl Eğirdir'e değer katmaya devam ediyor. Gençlerimiz spora yönelsin heveslensin diye spor takımı oluşturuyor. Profesyonel bir takım alarakta bunun göstermelik bir hareket değil geleceğe sağlam bir yatırım olduğunu kanıtlıyor var ol Büyük Başkan!!!

eskilerden eğirdir

04 Eylül 2014 Perşembe 15:09

büyük başkan diyosunuzda o takımda kaçtane eğirdirli var kaçı oynuyorbilmiyorsunuz

ISPARTA HALKI

28 Temmuz 2014 Pazartesi 01:56

FUTBOLU VE DIGER BÜTÜN SIPOR DALLARINI BELEDIYE BASKANI YÖNETSIN DIYE SECMEDI ISPARTA HALKI ! MERAKLILARINI ILGILENDIRIR LAKIN HALKIN COGUNLUGU ÖNCELIKLE EVINE EKMEK GÖTÜRMEK VE TEMIZ BIR CEVRE VE SU, DÜZGÜN BIR ULASIM VE YOLLAR , ALT YAPI VB HIZMETLERDE KALITE BU CALISMALARDANDA GAYET MEMNUN OLDUKI ISPARTA HALKI GENE YZG DEDI ! YANI SIPORUDA SIZ VEYA IS ADAMLARI SPONSÖRLÜGÜNDE BELEDIYEDEN BAGIMSIZ CALISMASI GEREKEN ALAN, HA SPOR TESISLERINIZIN ALT YAPI ÜST YAPI VS BELEDIYE DEVREYE GIRER !

N.G

27 Temmuz 2014 Pazar 13:09

DESTEKLESE NE YAZAR DESTEKLEMZSE NE YAZAR ? DİKKATINIZI ÇEKERİM ADI ÜSTÜ '' AMATÖR LİGİ ! '' PARLAK GELECEĞİ VAR VE MARADONNA ÇALIŞTIRIYOR DA DESTEKLEMEDI MI ?? SON ZAMANLARDA KÜTLÜR VA SANAT DESTEKLEDIĞINI BİLİYORUM VE ŞAHİT OLUYORUM - BAŞKA ŞEHİRLER ÖĞRNEK ALABİLİRLER. ÖZELLİKLE KALİTELİ VE AKADEMİK TİYATROLAR GELİYOR VE NE KADAR GELCEK NESİLE FAYDA SAĞLIYOR FAKRINDAMISINIZ ? ( AMATÖRLERDEN V ANİMATORLARDAN HERKES BIKMIŞ) ANTALYADAN BURDUR DAN VE İLLRDEN NE KADAR İNSAN GELİYOR BU PROGRAMLARI

32genç

27 Temmuz 2014 Pazar 11:48

yanlış başlıkla yazan arkadaş sen ömce EĞRİDİR in adını bi doğru öğren Eğridir değel Eğridir Bu başkanın ıspartasporumuza çok büyük ahde vefası vardır Bu taraftar vefalıları asla unutmaz

egridir li

26 Temmuz 2014 Cumartesi 21:26

sayın ömerbey sen egridir otagarı senicbeye ****üt sanra memleketin dogosınabak egridir birligi belediye buyesıne al senişbeye toki yap hareket böle olur yusuf başkan calişiyor sen geciborlu halı sahaya bak örnek halı saha maderin saha rica ederim sahalarım vardeme

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR