24 Nisan 2024 Çarşamba

ŞAMPİYON SPOR LİSESİ

29 Ekim Cumhuriyet Turnuvasında kırmızı-siyahlılar, Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi’ni 3-0 yenerek Genç Kızlar Voleybol İl Birincisi oldular.

Spor
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına düzenlenen Genç Kızlar Voleybol İl Turnuvasında Merkez Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi birinci oldu. Finalde Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi’ni 3-0 mağlup eden Spor Lisesi, turnuvanın şampiyonu oldu. 6 Mart Spor Salonu’nda dün oynanan maçı Mahmut Satır ve Işıl Tekin isimli hakemler yönetti. İlk 2 seti 25-17 ve 3. seti de 25-19 kazanan ve rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Spor Lisesi, şampiyon olmanın sevincini maç sonunda yaşadı. Kırmızı-siyahlılar, karşılaşma sonunda şampiyonluk şarkılarını taraftarıyla birlikte söylediler.

Beden Eğitimi Öğretmeni Sibel Candan ile öğrencileri Hülya Kanlı, Duygu Gürelli, Esin Gürelli, Aleyna Süslü, Emine Demiralay (K), Özge Özdemir, Zekiye Yıldız, Sibel Altın, Emine Özler, Yasemin Çiftçi, Çişil Çiftçi ve Edanur Bacak isimli  sporcular Genç Kızlar İl Birinciliği’nde de mutlu sona ulaşmak istiyorlar.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR