25 Nisan 2024 Perşembe

ŞAMPİYON GALATASARAY

ŞAMPİYON GALATASARAY

Spor

U14 KIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONU SONA ERDİ

ISPARTA'DA düzenlenen Basketbol U14 Kızlar Türkiye Şampiyonası sona erdi. Finalde Galatasaray, karşı karşıya geldiği Mersin Büyükşehir Belediye'yi 59-52 yenerek şampiyon oldu.

Türkiye Basketbol Federasyonunun faaliyet programında yer alan U14 Kızlar Türkiye Şampiyonası Isparta'da gerçekleştirildi. 11 Haziran’da start alan ve 22 kulübün mücadele ettiği Basketbol U14 Kızlar Türkiye Şampiyonası dün oynanan final karşılaşması ile sona erdi. U14 Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası final mücadelesinde Galatasaray ile Mersin Büyükşehir Belediye karşı karşıya geldi. 

Işıkkent Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmasını Ispartalılar yoğun ilgi gösterdi. Mücadelede rakibini 59-52’lik skorla mağlup eden Galatasaray, 2016-2017 sezonunu Türkiye Şampiyonu olarak tamamladı. Mersin Büyükşehir Belediye ise ikinci sırayı aldı. Turnuvada üçüncülüğü ise rakibi İstanbul Üniversitesini 66 – 44 skorla mağlup eden Çankaya Üniversitesi elde etti.

Final karşılaşmanın sonunda kupa ve ödül töreni düzenlendi.Kupa ve ödül töreninde başarılı performans sergileyen sporcularda ödüllendirildi. Sporculara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gevrek, Basketbol İl Temsilcisi Murat Sağlamer ve Federasyon temsilcileri tarafından takdim edildi. U14 kızlarda 2017 şampiyonu olan Galatasaray ise madalya ve kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’ten aldı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

aycan

19 Haziran 2017 Pazartesi 14:04

CİM BOM BOM OLEY

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR