19 Nisan 2024 Cuma

SAHİPSİZ ŞEHRİN, KİMSESİZ TAKIMI

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilki gerçekleştiren Emrespor, sahipsiz kaldı. Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü kulüp tesislerinde kongresi yapılan takıma hiç kimse sahip çıkmadı. Mevcut yönetim 16 Haziran tarihine destek bulamazsa takımı Vali Memduh Oğuz'a teslim edecek.

Spor

SAHİPSİZ ŞEHRİN,

KİMSESİZ TAKIMI

 Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilki gerçekleştiren Emrespor, sahipsiz kaldı. Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü kulüp tesislerinde kongresi yapılan takıma hiç kimse sahip çıkmadı. Mevcut yönetim 16 Haziran tarihine destek bulamazsa takımı Vali Memduh Oğuz’a teslim edecek.

SONU ISPARTASPOR GİBİ OLMASIN

Mahalle takımı olarak kurulan ve tarihinde ilk kez profesyonel lige çıkan Emrespor, sahipsiz Isparta’nın, kimsesiz takımı oldu. Bölgesel Amatör Liginde mücadele ederken, üstün gayret ve başarı sonrası TFF 3. Lige çıkan Emrespor, mahalle halkının ve taraftarın desteği ile bu günlerde geldi.  İki haftadır toplanan yönetim kurulu bir türlü kongre yapamıyor. Nedeni ise başta bürokratlar, siyasiler ve iş adamlarının destek çıkmaması.

2 Haziran Cumartesi günü kulüp lokalinde bir araya gelen yöneticiler ve taraftarlar sorunu masaya yatırdı. Ancak olumlu bir gelişme olmadı. Taraftarlar isyan bayrağını çekerken, mevcut yönetimde ne yapacağını bilemez hale geldi.

16 HAZİRAN’DA VALİ

BEY’E TESLİM EDECEĞİZ

Emrespor Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan ve yöneticileri, kongreyi son olarak 16 Haziran Cuma günü akşam 20.30’da yapma kararı aldı. Başkan Çalışkan, o tarihe kadar maddi destek sağlanmaması durumda kulübün anahtarlarını ve defterlerini Vali Memduh Oğuz’a teslim edeceklerini belirtti. Mahalle halkının cebinde ki son 1 TL’sini bile takım için harcadığını söyleyen Çalışkan, “Bizim Emre Mahallesinde asgari ücretle geçinen vatandaşlar, takıma destek oluyor. Hergün binlerce TL kazanan işadamlarımız destek olmuyor. Bu takım artık Isparta’nın takımı, kimse kusura bakması ama Emrespor’un rakipleri ilimize maç geldiğinde, gelip bizim bu lokalde çay içmeyecek. Şehirde ki otellerde, restauarantlarda kalıp yiyip içecek. Ayrıca bu takıma destek olunursa biz direk 2. lige çıkarız”

KARAHAN, ERDOĞAN, GÖKGÖZ,

TURAN ve ÖZKAN DESTEK VERDİ

Şehrimizin gururu olan Emrespor’un Cumartesi günkü kongresine, CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan, AK Parti eski İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, İşadamı Sebahattin Turan, Türk Büro Sen Isparta – Burdur Şube Başkanı Bülent Özkan’da katılarak destek verdi. Yönetimin içinde bulunduğu sıkıntıyı dinleyen IGC Başkanı Şevket Karahan, basın adına gereken desteğin verileceğini belirterek, izlenmesi gereken yol haritası hakkında bilgiler verdi.

TARAFTARLAR: GÜNAYDIN

DESTEK (!) SÖZÜ VERMİŞTİ

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şampiyonluk sonrası Emre mahallesini ziyaret ederek mutluluğumuza ortak olmuştu.

Takımın taraftarları sitemde bulunarak: “Başkan Günaydın, desteklerini esirgemeyeceğini dile getirdi ve sözünü aldık. Biz sezon başında hedefimizi belirledik, inandık ve başardık. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Mahalle takımı olan Emrespor’u 3. lige taşıdık ve zor takımları mağlup ederek şampiyon olduk.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek bize tesisler için bize söz verdi. Profesyonel Ligde oynayacak bu takıma tesis şart ve bizde İl Müdürlüğünden destek bekliyoruz”

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR