20 Nisan 2024 Cumartesi

REKTÖR HOCADAN SPORA TAM DESTEK

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Kılınç ve Mali İşler Sorumlusu Durmuş Elmas, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü İbicioğlu’nu ziyaret ederek, Voleybol takımına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Spor

Bursa deplasmanı öncesinde yaşanan otobüs krizini çözenSüleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Isparta’dahalkın ve yöneticilerin spor ile iç içe olması gerektiğini belirtirken, şehrindinamiklerini oluşturacak potansiyele sahip olan spor kulüplerine Üniversiteolarak destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Isparta’nın Türkiye genelindeüniversitesiyle tanındığına dikkat çeken İbicioğlu, “Şehrimizin spordakibaşarıları ve kulüpleriyle de anılması gerekir. Bunun için de şehirdeki bütünidarecilerin ve özellikle vatandaşlar spora destek olmalı. Gençlerimizi de kötüalışkanlıklardan uzaklaştırıp, sporcu kimliğe bürünmeleri için mücadele etmemizşart” diye konuştu.

Şehrin tek profesyonel takımı olan ve Voleybol 2. Lig’indemücadele eden Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Kılınçise, “Kulübümüze ve spora verdiği desteklerden dolayı Sayın hocamıza teşekkürediyorum” dedi. Başkan Kılınç, Rektör İbicioğlu’na daha önce krizlere nedenolan Isparta Sportif atkısı hediye etti.

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu kulübe tam destek sözüverdi.  Isparta’nın adını duyurmak içingayret gösteren ve Isparta’yı marka haline getirmek için çaba sarf eden hertürlü adıma sonuna kadar destek olacaklarını belirten İbicioğlu şunlarıkaydetti, “Spor barışın ve dostluğun dilidir. Şehirlerimiz açısından da buböyledir. İnanıyorum ki; kulüplerimiz sayesinde Isparta’nın sesi daha gür halegelecektir. Biz Üniversite olarak kulüplerimizin, ulaşımdan sahaya pek çokihtiyacını giderme hususunda yardımcı olacağız. Daima onların yanındayız”mesajını verdi. Rektör İbicioğlu kapılarının tüm spor kulüplerine açık olduğunuda sözlerine ekledi.

Kulüp Başkanı Mehmet İpekçi de Rektör İbicioğlu’nundesteğini büyük bir memnuniyetle karşılayarak; “Rektörümüze gerçekten teşekkürediyorum, Onun Üniversiteye ve Isparta’ya olan katkılarını şimdi kulübümüzdegöreceğiz. Bu gerçekten çok anlamlı bir adım. Kendisi söz vermediği halde bizedestek oldu. Ümit ederim ki; tüm devlet ricalindeki büyüklerimizden aynı desteğialırız.” dedi.

Isparta İdman Yurdu’nun ardından bir önemli ziyarette“Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü” tarafından gerçekleştirildi. Voleyboldalında 2. Lig’de başarı gösteren kulübün Başkanı Mehmet Emin Kılıç daRektörümüzün ilgisinden son derece memnuniyet duyduklarını ifade etti.Üniversitenin desteğinin çok önemli olduğunu aktara Başkan Kılıç takımınisminin başına “SDÜ”nün de eklenebileceğinin gündemde olduğunu belirtti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Holigan

29 Ocak 2015 Perşembe 12:03

ben 32 gençliğim ve bunca zaman takıma en iyi çıkan yönetim süphesiz Mehmet abi insanlar biraz gerçeği Görsün

ahmet k

29 Ocak 2015 Perşembe 12:02

Ben uzun süredir Mehmet beyi takip ediyorum kimse yapılan işleri emeğini taktir etmiyor herkes üzerine oynuyor insanlar cok saygısız

ahmet

29 Ocak 2015 Perşembe 12:00

Memet ve emin Abinin emeğine laf yok

Sağlıkcı

29 Ocak 2015 Perşembe 11:58

Herkes kendi işine baksın yapılan işe uğraşılan emeğe çabaya laf uzatacak ucuz insanlar olmayın mesele memleket askı

HADİ HERİİ

28 Ocak 2015 Çarşamba 14:01

Kime gittinizde kimlerden yardım istiyorsunuz..ne günlere kaldık :))))

Sadi

28 Ocak 2015 Çarşamba 01:08

Reklamsız iş olurmu be kardeşim

ıspartalı

28 Ocak 2015 Çarşamba 00:29

ISPARTA İLK DEFA 1.LİG KAPISINA ISPARTA SPORTİF VOLEYBOL KULUBÜ SAYESİNDE BUKADAR YAKLAŞTI. EMİN KILINÇ BAŞKAN ISPARTAYA BİR HEDİYE VERMEK İÇİN BUKADAR ÇABALARKEN, İPEKÇİ ARA YERE GİRİP REKLAM UĞRUNA BİR AMATÖR TAKIM İÇİN ISPARTANIN GELECEĞİNE BALTA VURMA. İSTANBULUN UCUZ KAHRAMINI OLMA..

Bir Dost

27 Ocak 2015 Salı 23:09

Aman Emin abi, aman Mehmet abi, üç kuruş destek için gittiğiniz yere dikkat edin, cebinizdeki iki kuruşuda kaptırmayın sonra. eeee hoca nede olsa iktisatcı pardon ticaretci vallaha anlamazsınız ne olduğunu.

serdar

27 Ocak 2015 Salı 22:35

inşallah kazanamazsın rektör ibicioğlu mobing uygulaması yaptığın 300 personelin ve ailesinin ahdı üzerinde olsun

şirket

27 Ocak 2015 Salı 18:25

Sayın bakanımız şirket işcileri için herhangi bir uygulama yapılmasına karşı çıktığı halde 300 personeli zor durumda bırakarak ortalığa boş bir çuval gibi attığınız için tşkkür ederim.Yukarıda Allah var bakalım öteki dünyada ne olacak.

ali

28 Ocak 2015 Çarşamba 10:03

öbür dünyaya kalmaz arkadaş bu hesaplar yakında rektörün nasıl sütoğlana döndüğünü görecez hepbirlikte

HADİ HERİİİ

27 Ocak 2015 Salı 18:18

SAYIN REKTÖRÜM DEVLET MİLLET ADINA UĞRAŞLARINIZDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM . AYRICA CEMAAT DİYEN İNSANLARDA ESKİDEN CEMAATİN PEŞİNDEN KOŞUPTA GİREMEYEN KÜÇÜK İNSANLARDIR. BAŞARILAR

akar

27 Ocak 2015 Salı 16:44

şu resimlerde ipekçiye mi kızayım gidici rektöre mi delireyim bilemedim.3 ay sonra olmayan birinden destek alsan ne olacak bi akıllı olun be

AK TEŞKİLATLI

27 Ocak 2015 Salı 14:29

SAYIN REKTÖR HOCAM ,REKTÖR OLARAK son resimlerini çektiriyor galiba. memleketine döndüğü zaman bu resimlere bakarak ıspartayı hatırlayacaktır.YENİ GELECEK OLAN REKTÖRÜMÜZ SDÜ YÜ TAMİR EDECEKTİR

AKKURT

27 Ocak 2015 Salı 18:19

SİZ ÖNCE KENDİ DELEGELERİNİZİ VE YÖNETİMİZİ TAMİR EDİN :D MİLLETVEKİLLERİNİZİ ANKARAYA DELEGELER ŞİKAYET EDİYOR.

HADİ GARİİ

27 Ocak 2015 Salı 14:13

Tabi canım birazda ısparta için çalış..Hep cemaaat, hep kendi çevren olurmu :)))

fatihhh

27 Ocak 2015 Salı 14:01

Ahhh rektör ahhh işin gücün reklam....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR